Sillosocks lokkefugl due Hypa-Flap

Flaksende due som beveger seg i vinden

Varenr: 204098
159,-Kampanjepris
199,-Ordinær pris
-+
13 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Sillosocks lokkeduer med Hypa-Flap har meget realistiske flaksende bevegelser, noe som er nøkkelen til disse lokkefuglene sin effektive bevegelse. De naturtro vingene spennes enkelt ut og gir inntrykket av en flaksende, levende fugl selv ved den minste vind.

 

  • Lett å transportere
  • Raskt å montere
  • Effektive bevegelser
  • Flock-belegg


Bevegelsene vil imitere flaksende fugler som går inn for landing og skape liv på lokkeplassen. Plasserer du noen lokkefugler med Hypa-Flap i nærheten av dine andre lokkefugler vil du skape bevegelse i flokken din og den er synlig for andre fugler på mye lengere avstand, spesielt fordi fuglenes øyne er perfekte for å oppdage bevegelse.

 

Kan også monteres på duekaruseller og duesvuppere. Er enkel å montere, demontere, rengjøre og lagre, noe som gjør den lett å ta med og bruke ofte.

 

Sillosocks er meget lette å transportere fordi vingene foldes inn og det igjen lar deg ta med flere lokkefugler på jaktposten og skape en "trygt" miljø for andre duer som kommer inn for landing.

 

Fuglekroppen er bekledd med Flock-belegg som er en myk «fløyelsaktig» coating sin hindrer refleksjoner (spesielt på fuktige fuglekropper) og gir et meget realistisk utseende.

 

Lokkefuglen kommer ferdig montert, du trenger bare å tre inn bøylene til vingene, så er du klar til å montere dem på en duesvupper eller duekarusell.

 

Les våre ti raske tips for duejegeren på vår blogg

 

Produsentens produktnavn: Sillosocks Pigeon Hypa-Flap Flapper Decoy

Leverandørs varenummer: SILLHYPAFLAP

 

 
Duejakt på ringduer
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support