631941 631941 631941 631941 631941 631941 631941

Shimano Yasei Rucksack

Super ryggsekk med rolltop

Varenr: 260532
799,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Shimano Yasei Rucksack

himano Yasei Rucksack er en utmerket valg for enhver fiskeentusiast som er ute etter en solid og allsidig ryggsekk som er spesielt designet for å oppbevare og transportere fiskeutstyr på en praktisk og effektiv måte. Med en kapasitet på opptil 30 liter, er denne ryggsekken romslig nok til å romme alt utstyret du trenger for en vellykket fisketur.

 

Ryggsekken har flere rom og lommer, inkludert en stor hovedlomme med justerbare inndelere, to sidelommer, en frontlomme og en lomme på toppen av lokket, slik at du enkelt kan organisere alt utstyret ditt og holde det på plass under transport. De justerbare polstrede skulderstroppene og det polstrede ryggpanelet gjør at ryggsekken sitter komfortabelt på ryggen, selv når du har tungt utstyr i den.

 

Shimano Yasei Rucksack er laget av høykvalitets og slitesterkt materiale som tåler tøffe værforhold og langvarig bruk. Ryggsekken er også utstyrt med reflekterende detaljer som øker synligheten og sikkerheten din når du går langs veien på vei til eller fra fiskeplassen.

 

Sammenfattet er Shimano Yasei Rucksack en pålitelig og praktisk ryggsekk som vil hjelpe deg med å holde alt fiskeutstyret ditt organisert og trygt under transport. Enten du er en erfaren fisker eller en nybegynner, vil denne ryggsekken hjelpe deg med å fokusere på fiskeopplevelsen din og ikke bekymre deg for utstyret ditt.

 

Shimano Yasei Rucksack kommer med:

 

  • Medium Plan Smart-boks
  • Hurtigtilgangssider for å få tilgang til bokser fra begge sider
  • OCD-tilkobling på forsiden og sidene
  • Stor rulle-topp lomme og stor frontlomme.
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support