631233 631233 631233

Shimano Technium Deep Drop 800-1500g

7'6"

Varenr: 260355
1 799,-
-+
1 stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Shimano Technium Deep Drop er utviklet eksklusivt for dypvannsfiske med elektriske sneller. Stangen kombinerer enestående kvalitets karbonklinge og førsteklasses komponenter. Technium Deep Drop har også spiralmonterte stangringer for maksimal aksjon i stangemnet.

 

Designet for å fiske med elektriske sneller. Technium Deep Drop er et fantastisk valg hvis du leter etter en spesialisert stang som passer til din kraftige høyteknologiske snelle. Den er perfekt for fiske på de dypeste stedene etter all fisk som holder til på dypet. Technium Deep Drop gjør det mulig å utnytte kraften i snellen din med maksimal effektivitet, selv på store dyp. Den progressive aksjonen gjør at klingen fungerer sømløst med snellens automatisk justerbare brems, slik at du kan fiske med ekstrem selvtillit og få maksimal ytelse.

 

Klingen til Technium Deep Drop er laget av Full Carbon med HPC (High Pressure Carbon) teknologi for å gi en kraftig, men progressiv aksjon. Dette gir enorm løftekraft samtidig som den kompenserer for eventuelle plutselige, uventede økninger i trykket når du kjører fisk på dypet. For å forbedre klingens aksjon ytterligere, har den høykvalitets Seaguide-stangringer som er egnet for flettet og monofilament snøre, arrangert i en spiralformasjon. Dette enkle designet holder linen borte fra klingen når den er under press og maksimerer stangens aksjon ved å redusere vridning.

 

For å sikre en solid forbindelse mellom stangen og snellen, er det montert et ekstremt sterkt og holdbart Pac Bay-snellefeste på et enkelt håndtak av EVA-skum. I tillegg har stangen en aluminiumsgimbal som fullfører det komfortable og praktiske designet.

 

Det finnes to modeller i serien, begge er 7'6" (229 cm) lange og har et 1+1-delt håndtak for enkel transport. Den lettere modellen har en belastningsgrad på 500-1000g, mens den tyngre versjonen er rangert mellom 800-1500g, noe som gjør at du raskt kan få agnet ditt ned til bunnen og fiske effektivt selv i sterke strømmer.

 

Teknologier

 

HPC (HIGH PRESSURE CARBON)

Shimano High Pressure Carbon er en prosess som skaper sterkere, mer responsive stangemner. Trykk påføres klingens overflaten under herding (oppvarming) som jevnt fordeler harpiksen gjennom karbonfiberkjernen. Resultatet er en mye sterkere, mer konsistent ytelse og forbedret respons.

 

Spesifikasjoner

 

ModellTotallengdeStangdelerTransportlengdeVekt
Shimano Technium Deep Drop 500-1000g2,29m2-delt163cm480g
Shimano Technium Deep Drop 800- 1500g2,29m2-delt163cm508g

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support