631220 631220 631220 631220 631220 631220

Shimano Purist PX1 Zander Dead Bait

5-15g 8'10" meitestang

Varenr: 260352
1 299,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Purist PX1 Deadbait-serien er designet for sportsfiskere som foretrekker å fiske gjedde og gjørs ved hjelp av deadbait.

 

Ved å kombinere utmerket verdi med diskré, klassisk kosmetikk og klasseledende aksjoner, er det to kraftige modeller for gjedde og en lettere modell spesielt utviklet for gjørs. Hvis du er en dedikert rovdyrfisker som liker å fiske gjedde og gjørs ved hjelp av dødbaits, eller en sportsfisker som kun konsentrerer deg om rovdyrfiske om vinteren, har Purist Deadbait-serien noe å tilb.

 

Den kortere 10' (305 cm) gjeddemodellen balanserer perfekt med mindre Shimano Baitrunners og er ideell for nærfiske, fiske fra båt eller for å konsentrere seg om mindre vann. I hjertet av Purist PX1 Deadbait-stengene er et helt karbonemne. Denne er utviklet for å kombinere kraften som kreves for å overvinne hardt kjempende gjedde eller gjørs, samtidig som den absorberer aggressive risting og kjøring av fisk.

 

Gjeddemodellene kaster store deadbaits uten frykt for feil, mens gjørsmodellen har en jevn handling som gir en utmerket spilleopplevelse. Alle modellene er utstyrt med et klassisk helkorkhåndtak, tilpasset DPS snellesete og Shimano Hardlite-føringer som forsterker det "klassiske" utseendet. Den todelte utformingen gjør "sammensatt" transport av stengene praktisk.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support