450746 450746 450746 450746

Shimano SLX Spinning EX-Fast 6'9" 5-18g

2-delt

Varenr: 251940
999,-
-+
3 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Shimano SLX haspelstengene er valgt fra Shimano American Bass serien, hvor den har vist seg å være en enestående utøver på tvers av et bredt spekter av metoder. Denne serien har blitt tatt inn til det Europeiske markedet da den fantastiske aksjonen og ulike modellene dekker mange fiskemetoder og arter i Europa. 

 

  • Diaflash
  • Hardlite stangringer
  • Custom VSS snellefeste
  • Passer perfekt med Nexave haspelsnelle

 

Tilbyr bemerkelsesverdig verdi, Baitcasting modellene matcher kosmetisk de enormt populære SLX Baitcasting snellene, mens Spinning modellene matcher med Nexave Haspelsnellene. Hvis du leter etter en kombinasjon av stor verdi, moderne utseende og allsidig ytelse fra din neste stang, må du sjekke ut SLX.

Enormt populær blant amerikanske bassfiskere, kommer SLX i et bredt spekter av Baitcasting og Spinning alternativer, som også er perfekt egnet for europeiske arter ved bruk av et bredt utvalg av teknikker. Kosmetisk matcher de SLX- eller Nexave snellene, så avhengig av hva du foretrekker, kan du ha en koordinert kombinasjon som ikke bare ser strålende ut på bredden, det vil heller ikke koste en formue.

Det fulle karbonemnet til SLX har en fantastisk aksjon som er forbedret med Shimano Diaflash i den nederste delen av bakdelen. Dette er nyttig i de lettere modellene, spesielt når du kjører store, kraftige fisker som tester utstyret ditt maksimalt.

Alle modellene er utstyrt med Shimano Hardlite stangringer, som er lette, sterke og passer perfekt til mono og multifilament snører. For å forbedre ytelsen ytterligere og utfylle det moderne utseendet, smelter et ergonomisk Custom VSS-stil snellefeste perfekt inn i spinnestengenes emne, mens Casting-stengene bruker en Custom ECS-design med en karbonlåsekrage.

 

Dia Flash 

DiaFlash er en forsterket struktur som forhindrer vridninger i bunndelen rundt håndtakene i situasjoner hvor denne delen av stangen kommer under høyt press.  

 

 

Modell Stanglengde Kastevekt Deler
SLXSX69M2AEU 6'9'' 206cm 5-18g 2
SLXSX70ML2AEU 7' 213cm 2-9g 2
SLXSX70M2AEU 7' 213cm 5-18g 2
SLXS70MH2AEU 7' 213cm 7-21g 2
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support