Shimano Bantam 151 HG Left Hand

Baitcastsnelle i ultrasterk aluminium

Varenr: 250896
4 199,-
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano Bantam 151 Left Hand er lavprofil baitcasting snelle med en seriøs holdning! Coresolid-kroppen er laget av ultrasterk aluminium og har en bemerkelsesverdig stivhet, noe som gir den sikre følelsen av en "rund" profilsnelle, med den ergonomiske designen og brukervennligheten til en baitcaster snelle.

 

 • Hagane Body
 • Micro Module
 • MGL Spoole III
 • Infinity Drive
 • S3D Spool
 • Core Solid Body
 • Silent Tune
 • Cross Carbon Drag
 • S A-RB
 • Super FRee System

 

Baitcastsnellen ser ren og kraftig ut, er lett å sette opp med omtrent hvilken som helst mellom- eller high-end Shimano-stang, og passer veldig godt i hånden, noe som gjør kastingen veldig enkelt og komfortabelt.

 

Du vil garantert legge merke til den flotte casting-prestasjonen og kan ikke unngå å bli imponert over hvor lekent det er å fiske med denne. Enkelheten er kjennetegnet til Bantam-navnet.

 

Den nyeste versjonen av Bantam drar nytte av en lett MGL III spole og SVS Infinity brems, som er ytterligere forbedret av Silent Tune og Super Free Spool.

 

Sluk, spinnere og jigger av omtrent hvilken som helst størrelse kan trygt kastes ut på bemerkelsesverdige avstander, og bremsen kan umiddelbart justeres for å tilpasses vekten på de forskjellige agnene du ønsker å benytte.

 

Men det er ved innsveivningen og når du har fisk øpå at Shimano Bantam virkelig utmerker seg. Kombinasjonen av Micromodule Gear og Infinity Drive gir en superjevn direktehet, selv når man sveiver i høye hastigheter, og kombinert med stivheten til Coresolid Body gjør det mulig å overføre maksimal kraft fra håndtaket til fisken når det går hett for seg på vannet.

 

Og ikke bekymre deg for mangelen på strekk hvis du bruker flettet multifilament snøre. Shimano sin Cross Carbon Drag sørger for at bremsen er jevn, kraftig og alltid pålitelig, selv når du krever mer.

 

Mange sportsfiskere vil ganske sikkert gjennkjenne Bantam-navnet, det har eksistert i over 40 år, inneholdt over 100 produkter og har en lojal tilhengerskare med sportsfiskere som vil ha solid ytelse. Besøk gjerne Shimano sin Bantam nettside for mer inngående om den historiske utviklingen av Bantam

 

Shimano snelle teknologier på Shimano Bantam

 

Micro Module

State-of-the-art, girtann-overflatedesign og Micro Module Gear II, er ytterligere videreutviklet gjennom Shimanos eksklusive produksjonsteknologi. Overflatene til selve drivgiret og pinjonghjulet har blitt analysert og oppdatert fra bunnen av i jakten på perfeksjon. Forbedrer jevn girfølelse og reduserer snellelyden ytterligere.

 

Hagane Body - snellekropp

HAGANE-snellekroppen er av metall med høy stivhet. Snellekroppens stivhet og slagmotstand eliminerer praktisk talt bevegelser og vridninger. Resultatet forvandler fiskerens bevegelser direkte til sveivekraft. Det er effektivitet gjennom styrke.

 

MGL Spool III

MGL III-spolen er en ultratynn spole som motvirker treghet. Spolen har en reduksjon i treghet med ca. 15 % sammenlignet med andregenerasjons MGL-spolen ved å bruke en smal form med en bredde på 19 mm for ytre diameter på 34 mm. Dette gir resulterer som vises i enestående kasteevne.

 

Infinity Drive

Infinity Drive strukturen er en mer avansert versjon av den vanlige X-SHIP strukturen som skapte eksepsjonelt lett innsveivning. Hovedakselen, som tidligere hadde blitt støttet av pinjonghjulet, støttes nå av en ny og unik lavfriksjonsforing (bøssing) som reduserer friksjonen betydelig. I tillegg har hovedakselen gjennomgått en egenutviklet overflatebehandling og spesiell prosessering for å drastisk redusere rotasjonsmomentet, og konstruerer en snelle som kan sveive inn selv under fiske av stor tung fisk.

 

S3D Spool

S3D-teknologi fører til betydelig redusert spolevibrasjon. Ved å designe en balansert og ensartet tynnvegget aluminiumskonstruert spole, skaper S3D-teknologien en utrolig jevn følelse når du kaster og sveiver inn.

 

Core Solid Body

Core Solid Body integrerer B-sidens sideplate, sørger for jevn innsvevning og ramme som er i et solid konstruert stykke. Dette gir en enestående følelse av stivhet og følsomhet, og er den første designen av denne typen i en lavprofil baitcast-snelle.

 

Silent Tune

Ved gi et lett trykk på lageret som holder spolen, reduserer det vibrasjonen av lageret under høyhastighets spolerotasjon. Dette oppnår ytterligere forbedring av stillheten under kastingen. Økningen av spolens rotasjon har blitt enda jevnere.

 

Cross Carbon Drag

Dette bremsematerialet gir flere valg av bremseinnstillinger, sammen med den jevneste Shimano-bremseytelsen noensinne.

 

S A-RB

Disse kulelagrene har vært gjennom samme prosess som Shimano sine A-RB-lagre, men har beskyttelse på begge sider av lagrene, noe som reduserer muligheten for at salt eller sand skal trenge inn og hindre kulelagerets rotasjon.

 

Super Free Spool

Super Free Spool ble designet for å eliminere friksjon på spoleakselen under selve utkastet. I standard baitcasting-spoler, når girstangen trykkes ned, frigjøres pinjonghjulet og kan faktisk dra i spoleakselen og skape friksjon som kan begrense lengden på et kastet. Med Super Free Spool er pinjonghjulet støttet av et kulelager slik at når giret kobles ut som forberedelse til et kast, holdes pinjonghjulet og spoleakselen perfekt på line med hverandre. Resultatet er null friksjon på spoleakselen når du kaster.

 

 

ModellUtveksling InnsveivlengdeSveivSnørekapasitetKulelagerBremsekraft Vekt
Bantam 151 6,2:1 68 cmVenstre0,33mm/100m8+15 kg 215g
Bantam 151 XG8,1:1 89 cmVenstre0,33mm/100m8+15 kg 225g
Bantam 151 HG 7,1:178 cmVenstre0,33mm/100m8+15 kg220g

 

Øvrige tekniske spesifikasjoner på Shimano Bantam 151 Left Hand

ModellBantam 151 Left Hand
Modell nrBANTAM151XGA
SnellekroppHagane Body
Spole materialeUltra Duraluminium
HåndtakDoble håndtak med knobber
Left/right handLeft hand
Snørekapasitet0,33mm / 100m
Maks bremsekraft5 kg
Kulelagere8+1

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support