434764 434764 434764 434764

Shimano Sustain Spinning 6'1" 2-8g

Super haspelstang

Varenr: 246632
1 799,-Kampanjepris
2 899,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Shimano Sustain Spinning haspelstenger. Hvis allsidig ytelse kombinert med oppsiktsvekkende utseende er hovedhensynene dine, leverer Sustain stangserien.

 

Med et bredt utvalg av modeller i både ekstra raske og moderate handlinger, oppnår Sustain standarder andre ikke klarer å nå. Det første du vil legge merke til med Sustain lokkeserien er det oppsiktsvekkende helhetlige utseendet. Det satengsvarte emnet, med blink av sølv og gull, avsluttet med anodisert metalldekor matcher spolen med samme navn, og skriker klasse på en diskré måte. Men det er så mye mer med denne høyytelsesserien enn bare et godt utseende.

 

Til å begynne med tilbyr Sustain allsidighet. Uavhengig av hvilken modell du velger, vil du bli overrasket over hvordan du enkelt kan bytte fiskestil. Med et stort utvalg av ekstra raske og moderat raske Spinning-modeller å velge mellom, pluss to fantastiske Baitcasting-alternativer, er du virkelig bortskjemt med valg.

 

High Modulus Full Carbon-emnet til Sustain drar også nytte av Spiral X-teknologi. Dette hjelper til med å overvinne blankvridning og øker stangstyrken, samtidig som vekten holdes lav. Resultatet er forbedret kastenøyaktighet, mer kraftoverføring, økt lokkekontroll og forbedret fiskespillytelse. Hvordan er det for allsidighet? Uansett om du fisker i ferskvann eller saltvann ved kysten, fra monstergjedde til små lette saltvannssteinfisker, finnes det en modell i utvalget som passer deg.

 

Alle stengene er utstyrt med Fuji K-type Alconite guider og Shimano Ci4+ snelle seter som forsterker kvaliteten og innsatsen som legges ned i designet til denne fantastiske serien. Modellene med ekstra raske handlinger kaster utmerket og har følsomme spisser kombinert med en kraftig midtre, noe som gjør dem perfekte for både lang rekkevidde hardbaits for gjedde eller havabbor og også pilker og softbaits for gjørs og abbor.

 

Modellene med moderat raske handlinger er mer egnet til crankbait-fiske, er litt lettere å kaste når du bruker mindre sluk og drar nytte av en semi rask aksjon som vil gi deg selvtillit til å legge på trykket når det er nødvendig. Det er også to veldig spesielle Baitcasting-alternativer som rett og slett er fantastisk.

 

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Spiral_X.png

Spiral X konstruksjonen består av tre lag: et emne laget av vertikale fibre, et indre lag og et ytre lag som begge består av karbontape som snører emnet tett diagonalt i motsatte retninger. Ved å bruke denne karbontapen i stedet for en konvensjonell horisontal fiberplate, oppnår Spiral X forbedret vridningsstivhet uten å legge til ekstra vekt. Dette letter igjen umiddelbar kraftoverføring for presis kaste- og kjemping med fisk. Gjennom sin eksklusive lettvektsstruktur forbedrer Shimanos Spiral X-konstruksjon fiskernes "fangstkraft".

 

 

Modell LengdeKastevektDelerTransportlengde
Sustain Spinning 6'1''185cm2-8g1+1N/A
Sustain Spinning 6'3''190cm3-14g1+1N/A
Sustain Spinning 6'8"203cm5-21g1+1172cm
Sustain Spinning 6'10"208cm7-28g1+1177cm
Sustain Spinning 7'8''234cm7-28g2N/A
Sustain Spinning 8'10"269cm14-42g2129cm
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support