442378

Shimano Ocea Jigger F Custom C2001 NR

Rå havfiskesnelle med venstre sveiv

Varenr: 249164
6 599,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Shimano Ocean Jigger F Custom havfiskesnelle, med de råeste komponentene for å kjempe mot stor fisk og ha en best mulig opplevelse av det.  


Endelig har fallspaken funnet veien til Ocea Jigger! Med den nyeste formen på fallspaken kan sportsfiskere nå styre spaken med høyere presisjon. Fallhandlingen til jigger kan kontrolleres lettere uten å måtte overvåke fallhastigheten, slik at sportsfiskere kan fokusere på å oppdage bitt under vann. Håndtaksknotten har også blitt re-designet for å være lettere og gi et bedre grep til sportsfiskere for å lette spill på midten. Som komplement til fallspaken er Infinity Drive og Micromodule Gear II for å gi en jevn sveiveopplevelse. Vi anbefaler størrelsene 1000 og 1500 for mid-deep spill og størrelsene 2000 og 3000 for store spill.

 

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Hagane_Body.png

HAGANE-kroppen er produsert av høystivt aluminium eller magnesium. Dette skaper stivhet og slagmotstand, samtidig som det eliminerer bøyning av kroppen. Resultatet er et bunnsolid hus og støtte for den bevegelige indre giringen og større effektivitet gjennom hele spolen.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Micromodule_II.png

Forbedret mikromodulgiring, noe som gjør oppspolingen ekstremt jevn.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Infinity_Drive.png

NFINITY DRIVE er en ny konstruksjon som eliminerer glidemotstand og realiserer lett sveiving både under belastning og ubelastet tilstand. INFINITY DRIVE er en berøringsfri konstruksjon der innsiden av pinjonghjulet ikke berører hovedakselen. Denne reduksjonen i glidemotstand oppnås ved påføring av en spesiell lavfriksjonsbøssing som holder hovedakselen og i tillegg ved påføring av en spesiell overflatebehandling på selve hovedakselen. Dreiemomentet på håndtaket er redusert med omtrent 30 %* sammenlignet med den konvensjonelle X-SHIP-konstruksjonen.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/XProtect.png

Kontakttypen triplelip-strukturen er introdusert til rulleclutchen, dreiepunktet for vannmotstand. I denne strukturen hindrer den første leppen vann i å komme inn gjennom rommet mellom rotoren og kroppen. I tillegg motstår spesialfettet mellom andre og tredje leppe der det kommer i kontakt med rotorkragen som er plassert på den øvre delen av rulleclutchen, ikke bare vann fra å komme inn, men minimerer også friksjonsmotstanden. Uten å sette den "silkemyke rotasjonskapasiteten" i fare, har STELLA SWs vitale funksjon, eksepsjonell vannmotstand, blitt oppnådd for å motstå bølgeskvulp og saltvannssprut.

 

FALLEVER

En nydesignet spak som lar sportsfiskere enkelt kontrollere fallhastigheten til jigger og pilker. Denne funksjonen er i stand til å hjelpe sportsfiskere i stor grad med å vise en mer tiltalende fallhandling av pilker.

 

COMPACT BODY

 

En kompakt kropp er en snelle med mindre kropp enn vanlig, når du sammenligner det med snørekapasiteten til en tilsvarende modell. For eksempel: en snelle i størrelse 3000 og en snelle i størrelse C3000 har samme snørekapasitet, men C3000 har en mindre kropp.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/S_ARB.png

Shimano S ARB-lagre er høykorrosjonsbestandige ARB-kulelagre med et ekstra skjold for forbedret beskyttelse mot sand, salt eller støv.

 

EXCITING DRAG SOUND

 

Exciting Drag Sound er en teknologi som gjør det mulig å ha en bremselyd på en multiplikatorsnelle, uten å bruke en rangle/klikker-funksjon. Det fungerer på samme måte som lyden av en haspelsnelle når snøret trekkes på bremsen: en "klikk-klikk-klikk" eller en "swoosh"-lyd høres. Dette er en fin funksjon for mange sportsfiskere, som liker å fiske med en baitcasting snelle, men som mangler lyden av bremsen når de kjemper mot en fisk.

 

Detaljer på alle modeller med Shimano Ocean Jigger F Custom havfiskesnellene

Modell Vekt Utveksling Lagre Bremsekraft Snørekapasitet Sveiveside
OCEA Jigger F Custom C1500HG 430g 6,4:1 8+1 7kg N/A Høyre RH
OCEA Jigger F Custom C1501HG 430g 6,4:1 8+1 7kg N/A Venstre LH
OCEA Jigger F Custom C2000NR 605g 6,2:1 8+1 10kg 0,33mm 300m Høyre RH
OCEA Jigger F Custom C2001NR 605g 6,2:1 8+1 10kg 0,33mm 300m Venstre LH

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support