428448 428448 428448 428448
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano Stella FK, flaggskipet fra en av verdens beste snelleprodusenter igjen i ny utgave. Stella er Shimano sin ultimate haspelsnelle, fullspekket med det nyeste, råeste og beste ingeniørene i shimano har å tilby. Dette er snellen for deg som vil ha det beste av det beste for å optimalisere fiskeopplevelsen. Stella kan brukes i alt fra fersk til saltvann, etter alle arter du kan finne langs kyst, vann og elv.

 

  • Flaggskipet av haspelsneller
  • Fullspekket med det råeste av teknologi
  • Enestående kvalitet og presisjon
  • Utallige størrelser og utvekslinger for ditt spesifikke ønske

 

Med en bemerkelsesverdig mengde ny teknologi, når Stella nye høyder av fortreffelighet og tilbyr uovertruffen ytelse for sportsfiskere som ønsker det aller beste. Hvis du er typen sportsfisker som vil ha det aller beste, uten kompromisser, er den nyeste versjonen av Stella noe for deg.

 

Stella bygger på sin ikoniske status og har vært gjennom en evolusjonær re-design med en ny rekke teknologier. Disse utviklingene er et verk av ingeniørkunst og berører omtrent alle deler av snellen, inkludert giring, snøreføring og brems. De er utviklinger som vil gjøre fisket ditt mer effektivt og morsommere.

 

Shimano kaller det 'Infinity Evolution'... men for sportsfiskere over hele verden vil det ganske enkelt bli kjent som Stella. Fiske med Stella er en uforglemmelig opplevelse, forsterket av introduksjonen av tre nye 'Infinity'-teknologier.

 

Stella er tilgjengelig i 12 modeller for å dekke alle bruksområder og preferanser, og er også saltvannssikker. Stella - toppen av ingeniørprestasjon, for sportsfiskere som vil ha det aller beste.

 

Modell              Snørekapasitet   Lager Utveksling Vekt
Stella 1000 FK 0,18mm 170m 12+1 5,1:1   170g
Stella 2500 FK   0,25mm 160m 12+1 5,1:1  210g
Stella 2500 HG FK 0,25mm 160m    12+1 5,8:1      210g
Stella 2500S FK  0,16mm 160m 12+1 5,1:1    205g
Stella 2500S HG FK 0,16mm 160m 12+1 5,8:1    205g
Stella C2500S FK 0,16mm 150m 12+1 5,1:1 175g
Stella C3000 FK 0,25mm 210m 12+1 5,1:1 210g
Stella C3000MHG FK 0,25mm 125m 12+1 5,8:1 210g
Stella C3000XG FK 0,25mm 210m 12+1 6,4:1 210g
Stella 4000M FK 0,25mm 165m 12+1 5,3:1 260g
Stella 4000XG FK  0,30mm 180m 12+1 6,2:1 260g
Stella C5000XG FK  0,35mm 175m 12+1 6,2:1 260g

  

Sjomano snelle-teknologier

HAGANE Drive Gear

HAGANE Drive Gear er produsert av Shimanos kaldpressingsteknologi, uten behov for ytterligere maskinering. Dette gir en langvarig jevnhet, styrke, letthet og kraft i hjertet av snellen. Tradisjonelle formstøpte, maskinerte gir er mindre holdbare under tung belastning.

 

Micromodule II

Forbedret mikromodulgiring, noe som gjør oppspolingen ekstremt jevn.

 

Magnumlite Rotor

Den nye designen til Magnumlite Rotor produserer enestående lett rotasjon. Rotorprofilen, som tidligere var symmetrisk, er nå asymmetrisk. Bøylearm mekanismen, som tidligere var plassert på samme side som snøreføreren, er flyttet til motsatt side. Dette forbedrer balansen og kombinert med en lett rulle, titanbøyle og optimalt arrangement av rotortykkelse, har en 14 % besparelse i rotasjonstreghet blitt oppnådd som øker følsomheten for tidligere uoppnådde nivåer.

 

HAGANE

HAGANE-kroppen er produsert av høystivt aluminium eller magnesium. Dette skaper stivhet og slagmotstand, samtidig som det eliminerer bøyning av kroppen. Resultatet er et bunnsolid hus og støtte for den bevegelige indre giringen og større effektivitet gjennom hele spolen.

 

Infinity Loop

En struktur der hastigheten som spolen beveger seg med opp og ned reduseres til en overveldende lav hastighet. Det nøyaktige snørepåleggelsesmønsteret reduserer snøre motstanden betraktelig. Resultatet er en jevn kastefølelse.

 

X-Ship

En ny girdesignmetode skapt av fremskritt innen produksjonsteknologi og girtanndesign. Ved å spre belastningen som påføres tannoverflaten over et stort område under tannhjulsinngrep, har denne revolutinære designen forhindret skade, forårsaket av konsentrert skade og sterkt forbedret holdbarhet.

 

Duracross

En revolusjonerende bremseskive konstruert for å øke den generelle holdbarheten, er bygget av banebrytende materialer vevd i et unikt mønster sammenlignet med konvensjonelle bremseskiver. Uten å ofre en jevn følelse, er dette materialet mer enn 10 ganger mer holdbart for ekstra ytelse.

  

Silentdrive

Fjernet "klikkelyd" og "håndtaks bevegelse" og generelt forbedret jevn sveiving.

 

Anti Twist Fin

Fleksible polymerfinner er installert nær snøreføreren. Dette opprettholder snørespenningen for å redusere slakkhet og forhindrer at linen faller av bunnen av spolen eller vikler seg rundt spolen på en ujevn måte.

 

X Protect

Kontakttypen triplelip-strukturen er introdusert til rulleclutchen, dreiepunktet for vannmotstand. I denne strukturen hindrer den første leppen vann i å komme inn gjennom rommet mellom rotoren og kroppen. I tillegg motstår spesialfettet mellom andre og tredje leppe der det kommer i kontakt med rotorkragen som er plassert på den øvre delen av rulleclutchen, ikke bare vann fra å komme inn, men minimerer også friksjonsmotstanden. Uten å sette den "silkemyke rotasjonskapasiteten" i fare, har STELLA SWs vitale funksjon, eksepsjonell vannmotstand, blitt oppnådd for å motstå bølgeskvulp og sprut.

 

G Free Body

G Free Body-teknologi er utviklet for å flytte snellens tyngdepunkt nærmere stangen. Dette er oppnådd ved å flytte akselens oscillasjonsmekanisme 19 mm fra bunnen av spolen til toppen. Ved å flytte tyngdepunktet nærmere sportsfiskerens håndposisjon, hjelper G Free Body til å redusere tretthet og forbedre kastekomforten.

 

AR-C Spool

Shimano ARC Spool er en patentert spoledesign med en vinklet spoleleppe. Denne designen gjør at snøret kan forlate spolen med mindre friksjon og i mindre spiraler, noe som resulterer i lengre mer nøyaktige kast. ARC spoler er bevist å redusere tilbakeslag og vindknuter ved bruk av multifilament snøre.

 

Long Stroke Spool

Long Stroke Spool har lengre bevegelse og arbeidslengde sammenlignet med konvensjonelle spoledesigner. Denne lengre bevegelsesspesifikasjonen resulterer i større kastelengder.

 

Rigid Support Drag

Rigid Support Drag eliminerer spolens bevegelse og slingring, selv ved lette bremseinnstillinger. Resultatet er en utrolig jevn brems selv ved ekstremt lette innstillinger.

 

S A-RB

Shimano S ARB-lagre er høykorrosjonsbestandige ARB-kulelagre med et ekstra skjold for forbedret beskyttelse mot sand, salt eller støv.

 

One-Piece Bail

Bøyle wiren i ett stykke har ingen åpning for at snøret kan feste seg under normal drift. Laget av rustfritt stål, reduserer den friksjonen og lar linen komme raskere inn på snøreføreren.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Sufix Advance Clear
Velg
13%
Fra 139,-
159,-
100+
Alternativer
Support