677674 677674 677674 677674 677674 677674 677674 677674

Shimano Yasei Pike XH Spin FAST 8'2"

40-120g 2-delt

Varenr: 271958
2 399,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano Yasei Pike haspelstang. Yasei Pike Spinning er en stang i mellom prissjiktet spesielt utviklet for sportsfiskere som foretrekker å fiske etter store gjedder ved hjelp av haspelsneller. Kraftige nok til å håndtere et bredt spekter av baits og til å kjøre store gjedder effektivt uten å bli overveldet, begge modellene er overraskende lette og kaster ekstremt bra, noe som gjør konstant kasting mindre slitsomt.

 

  • High Modulus Full Carbon-emne
  • Hi-Power X-teknologi og Nano Alloy
  • Fuji Alconite K-type stangringer
  • Fuji IPS snellefeste
  • EVA Håndtak
  • 2-delt
  • Transportlengde: 129cm


Så snart du håndterer en av Yasei Pike Spinning modellene, vil du umiddelbart føle kastepotensialet fra den raske stangaksjonen. Med ekstra kraft i den nedre delen av begge modellene, er dette virkelig svært nøye utarbeidede stenger som gjør at du kan dekke mye vann, enten du fisker fra land eller båt.


Den letteste og mest allsidige stangen i serien er 2,20m H (Heavy) som har en kastevekt på 20-60g. Dette gjør den til en flott stang for mellomstore baits når den er parret med en snelle på 3000-4000 størrelse. Den litt kortere lengden har fordelen med forbedret kastenøyaktighet, spesielt når det kastes tett til siv og andre fiskeholdende struktur.

 

Den kraftigere 2,50m EX (Extra Heavy) har en større optimal kastevekt på 40-120g. Dette vil dekke nesten alle gjeddebaits designet for de største fiskene, og når det pares med en 4000, eller kompakt 5000 snelle, gir den en formidabel kastekombinasjon som ikke vil bli overveldet av overdimensjonert wobblere og swimbaits.

 

Begge Yasei Pike Spinning-modellene bruker et High Modulus Full Carbon-emne bygget med Hi-Power X-teknologi og Nano Alloy. Dette reduserer vridning i stangen når du kaster og kjører fisk, og i den lettere av de to modellene gir den en bemerkelsesverdig mengde respons, slik at du kan jobbe med wobblere og middels store baits med stor nøyaktighet.

 

I den sterkeste og kraftigste modellen reduserer den høykvalitets stangkonstruksjonen den totale stangvekten, noe som gjør den enklere å bruke, samtidig som den beholder kraften som er nødvendig for å håndtere de største baits og de største fiskene.

 

For ytterligere å øke den totale ytelsen, er stengene utstyrt med det nyeste designet Fuji Alconite K-type stangringer som er lette, men enormt sterke og passer for både multi og monofilament snøre.

 

I tråd med design av høy kvalitet, er et Fuji IPS snellefeste montert på det spesialdesignede EVA-håndtaket med delt grep som gir denne serien et moderne, iøynefallende utseende som matcher deres strålende fiskeytelse.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support