401912 401912 401912 401912 401912 401912

Seeland Hawker Advance bukse Pine Green

46

Varenr: 235739
1 349,-Kampanjepris
2 199,-Ordinær pris
FargevariantPine Green
Vis varianter som liste
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Hawker Advance-buksen er en teknisk skallbukse utviklet for jegere som ikke lar seg stoppe av krevende terreng eller dårlig vær.



Den er beregnet på jegere som ønsker seg en pustende, lett og lydsvak bukse som egner seg for alle former for aktiv jakt.


Hawker Advance-buksen er en teknisk skallbukse utviklet for jegere som ikke lar seg stoppe av krevende terreng eller dårlig vær. Den er beregnet på jegere som ønsker seg en pustende, lett og lydsvak bukse som egner seg for alle former for aktiv jakt. Hawker Advance er utstyrt med en vind- og vanntett membran, og sømmene er forsterket med tape både inn- og utvendig. Foran har buksen ekstra forsterkninger fra knærne og ned, og både membranen og buksens hovedmateriale er elastisk. Du får dermed god bevegelsesfrihet og komfort uten å måtte bekymre deg for om klærne tåler påkjenningen når du forserer tett kratt eller bratte skrenter. Innvendig er buksen fôret med myk polyester med vaffelstruktur. Vaffelstrukturen gjør at luft og fuktighet kan sirkulere fritt og fordele seg utover et større område, slik at den fordamper raskere. Det gir buksen svært god pusteevne og temperaturregulerende egenskaper. Blir det for varmt, kan du åpne ventilasjonsglidelåsene i knehasene og lufte ut. De fire lommene har vanntette glidelåser, og åpningen ved anklene reguleres med en elastisk snor som er skjult på innsiden av buksen, slik at den ikke hekter seg fast i grener eller lignende. Kombinerer du den med Hawker Advance-jakken, får du et svært allsidig, pustende skallsett som egner seg til alle typer aktiv jakt, uansett vær og terreng.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support