365318 365318 365318 365318 365318

STS Comfort Light Insulated Mat Regular

3 sesongs liggeunderlag

Varenr: 223601
1 699,-Kampanjepris
3 279,-Ordinær pris
-+
4 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Sea to Summit Comfort Light Insulated Air Sleeping Mat Regular er et 3-sesongs oppblåsbart liggeunderlag som gir både komfort, minimal vekt og slitestyrke, med dobbelt lag med små Air Sprung Cell luftceller i kroppsområdet og et enkelt lag med medium luftceller i hode og ben.

 

 Liggeunderlaget tilpasser seg til kroppsfasongen din, og gir en jevnere spredning av trykket i madrassen for en mer behagelig natts søvn.

 

 • Multifunksjonsventil med høy strømningshastighet gir rask oppblåsing, tømming og enkel finjustering for personlig komfort
 • Ultra-Fresh antimikrobiell behandling til TPU-formelen for å forhindre intern muggvekst
 • Exkin Platinum er et veldig lett og stille metallbelagt tekstil som reflekterer strålingsvarme fra kroppen
 • Thermolite isolasjon fyller luftcellene og forhindrer varmetap fra kroppen til den kalde bakken
 • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
 • R-verdi: 3,7
 • Vekt: 640 gram

 

Støttende, kompakt og pålitelig. Fra lette og raske turer i skogen til mer involvert camping, de prisbelønte Air Sprung Cell Sleeping Mats vil gi deg komfort og støtte fra klumper og kvister under deg. Sea To Summit har utviklet sin egen multifunksjonsventil for å gjøre inflasjon, deflasjon og trykkjustering raskere og enklere. Ventilen kobles enkelt til Airstream Pumpe-posen som følger med matten, for rask inflasjon.

 

Stabilitet gir bedre komfort. Årsaken til at disse underlagene er så mye mer komfortable enn andre på markedet, er hvor stabile og støttende de føles. Det unike mønsteret skaper hundrevis av sammenkoblede kamre kalt Air Sprung Cells. Akkurat som en fjærmadrass du kan ha hjemme, gir denne matrisen av celler uovertruffen støtte. Og fordi disse individuelle lommene med luft fungerer uavhengig, når du beveger deg på matten, får du ikke den rullende følelsen som er vanlig med luftunderlag.

 

Liggeunderlagene til STS er rett og slett mye mer stabile, noe som resulterer i en bedre natts søvn.

 

TPU-belegget påføres på innsiden av underlaget gjennom en prosess som er unik for medisinsk og luftfartsindustri. Ekstruderingslaminering er mer holdbar, konsistent og gjør det mulig for Sea To Summit å bruke deres egen TPU-formel. Det er veldig overlegent rull-til-rull-laminering, som brukes i alle andre utendørsprodukter akkurat nå og kan lide av delaminasjonsproblemer.

 

Sea To Summit har også introdusert en antimikrobiell behandling i deres TPU-formel for å forhindre mugg- eller soppvekst inne i madrassen. Selv om de har to supre pumpealternativer, Airstream og Jet Stream, betyr den antimikrobielle behandlingen på innsiden av underlaget at du kan blåse opp med pusten din, uten bekymring.

 

Sea to Summit utviklet 30/40D Nylon ytter-stoff for å oppnå balansen mellom vekt og holdbarhet. 40D-varpgarnet (som løper i lengderetningen og gir stofframmen) gir styrke mens 30D-vevgarnet (vevd over varpgarnet) reduserer stoffets totale vekt og skaper en strukturert veving. På innsiden bruker vi en lys hvit ekstruderingslaminert TPU for å gjøre stoffet lufttett og sveisbart.

 

På utsiden er det påført et tynt akrylbelegg for å redusere glatt overflate, øke punkteringsmotstanden og for å hjelpe punkteringsreparasjon med reparasjonssettet, hvis det skulle bli nødvendig.

 

Teknologier

 

Thermolite HL-1

Thermolite HL-1 er en del av familien av Thermolite-materialer som brukes i Sea to Summit-soveposer, soveposeinnlegg og liggeunderlag. HL-1 isolasjon er et fiberfyll konstruert med en unik 3D-krympe av hulkjernede og solide fibre, som gir utmerket lettvektsvarme med overlegen holdbarhet.

Thermolite-isolasjonen er sveiset til toppen luftfjærende cellene i liggeunderlagene til STS for å forhindre konvektiv varmetap fra din varme kropp til den kalde bakken.

 

Integrated Airstream

Airstream Pumpsack er Sea to Summits store madrasspumpe som de nå har integrert i pakkposen til hver Air Sprung Cell-matte. Det smarte designet åpnes i den ene enden for å oppbevare luftmatten, og den andre enden folder seg ut for å bli den innebygde pumpen.

Airstream Pumpsack kan blåses opp med et enkelt pust og tar bare to eller tre sykluser for å fylle matten. Ikke bare er det raskere enn oppblåsing gjennom munnen, men det er minimal kondens som kommer inn i matten, og det eliminerer svimmelhet fra å blåse opp matten direkte gjennom munnen.

Airstream Pumpsack er også kompatibel med Sea to Summits mindre multifunksjonsventil, som nå finnes på den oppdaterte Eros-puteserien, sammen med Air Seats.

 

ASTM F3340-18 R-Verdi testing

For å sikre at du blir varm når du sover (spesielt når bakken er kaldere), er det viktig å vite hvor godt liggeunderlaget din motstår varmetap ned i bakken. Denne motstanden er kjent som en R-verdi. En laboratorietestet R-verdi er den eneste måten å måle motstand mot varmetap.

Sea to Summit har alltid gitt uavhengige laboratorietestede R-verdier for sine liggeunderlag. Siden januar 2020 har STS brukt industristandarden ASTM F3340-18-testen for å gi R-verdier for liggeunderlagene sine.

Det er andre faktorer som vil avgjøre hvor godt et liggeunderlag vil isolere, men den standardiserte ASTM R-Value-testen betyr at du kan sammenligne motstand mot varmetap i liggeunderlag på tvers av forskjellige merker.

 

Hybrid Layer Air Sprung Cells

Air Sprung Cells er kjerneteknologien som brukes i Sea to Summit Air Mats og er grunnen til at du vil sove mer komfortabelt på en Sea to Summit-matte enn på et konvensjonellt liggeunderlag. Inspirert av hundrevis av fjærer som finnes i en moderne fjærmadrass, støtter de hundrevis av små sammenkoblede kamrene (kalt Air Sprung Cells) perfekt vekten din og tilpasser seg kroppsfasongen din.

 

Comfort Light-serien har et innvendig lag av 40 D Nylon i torsodelen. Dette gjør at sveisene til de nedre og øvre cellene kan forskyves, noe som resulterer i et større antall celler i dette området for større støtte og isolasjon. Cellene i mattens hode- og benseksjoner har ikke dette indre laget, noe som sparer totalvekt. Denne hybridkonstruksjonen (to forskjellige sveisemønstre) kan være det perfekte alternativet for en sluttbruker som ønsker mer komfort og isolasjon uten å øke vekten.

 

Hovedmateriale

 • 30/40 D nylon med anti-mikrobiell væskeekstrudert TPU-laminering

 

Pumpesystem

 • Integrated Airstream

 

Årstid

 • 3 sesonger

 

Personkapasitet

 • 1 person

 

Tykkelse

 • 6,3 cm

 

Form/fasong

 • Mummy passform, smalere bun og bedere topp med avrundede ender

 

R-verdi

Jo høyere R-verdien er, desto mer termisk motstandsdyktig er liggeunderlaget og sier noe om hvor godt isolert du er fra bakken når det blir kaldt. R-verdi skaleres fra 0,7 til 9,5

 • STS Comfort Light R-verdi: 3,7 i R-verdi

 

Isolasjon/fyllstoff

 • Exkin Platinum®-isolasjon reflekterer strålevarmen tilbake til deg
 • Thermolite®-isolasjon forhindrer konvektivt varmetap

 

Spesifikasjoner for de forskjellig størrelse-modellene

 

Pakkede dimensjoner

 • Regular: 11 x 23 cm
 • Long: 11 x 26 cm

 

Lengde

 • Regular: 184 cm
 • Long: 201 cm

 

Bredde

 • Regular: 55 cm
 • Long: 64 cm

 

Fotbredde

 • Regular: 42 cm
 • Long: 47 cm

 

Vekt

 • Regular: 640 gram
 • Long:755 gram

 

 

Størrelse Lengde Bredde Høyde Vekt R-verdi Pakkede størrelser
Regular 184 cm 55 cm 6,3 cm 640 gram 3,7 11 x 23 cm
Long 201 cm 64 cm 6,3 cm 755 gram 3,7 11 x 26 cm
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support