266163 266163 266163 266163

STS Hammock Festestropper

Solide festestropper til hengekøye/2-pak

Varenr: 191024
209,-Kampanjepris
299,-Ordinær pris
-+
13 stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

STS Hammoc er solide festestropper for hengekøyer. 3 meter non-stretch webbing stropper med solide stålbøyler tilpasset alle modellene fra Sea To Summit. Enkelt å justere lengden slik at hengekøyen får en komfortabel vinkel.

 

Kan med benyttes både alene rundt et tre og til hengekøyen på hver side. Kan også brukes sammen med trevennlige stropper som er rundt selve trærne for å ta bedre vare på barken på treet.

Hengekøye stroppene har 3mm stålspenne med fornikling. Sammenlignet med tradisjonelle karabinkrok -fester er Quick Connect hurtig spennene mer kompakte, lettere og gir mer justeringsmuligheter.

 

 

  • Vekt: 170 g
  • Dimensjon: 15mm x 3 meter

 

 

Kommer som 2-pack, en stropp til hver enda av hengekøyen.

 

Festestroppene har Hammock Quick-Connect hurtig spenner som er designet for rask oppsett og enkel justering. Spennene er kobles til på et øyeblikk og gir lengdejustering i hele lengden, slik at du kan oppnå den mest komfortable opphenget.

 

 

Hvordan feste stroppene

Den ene spennen blir festet til hengehøya, men den andre spennen tres gjennom hengestroppen. Se bilder og video for tips til hvordan man fester disse. Står også forklart på oppbevaringsposen.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support