138413 138413

Scherell Schaftol mørk stokkolje

50ml som beskytter mot vær og vind

Varenr: 154212
165,-
-+
3 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Scherell Schaftol mørk stokkolje gir alle våpenkolber i tre og annet treverk på våpen beskyttelse mot vær, fukt og elementene. Alt treverk trenger regelmessig pleie og vedlikehold for å holde lenge og ha et perfekt utseende.

 

  • Bevarer treverket
  • Oppgraderer fargen
  • Beskytter lenge
  • Forlenger levetiden på tre
  • Høy kvalitet
  • Naturlige ingredienser

 

Trenger dypt inn treverket og opprettholder stokkens utseende samt gir en værbestandig finish. Spesielt egnet for fargejustering for de som ønskes en mørkere stokk eller etter reparasjoner utført på mørke stokker.  

 

Scherell Schaftol toppkvalitets våpenolje er en spesialolje som bevarer treverk best mulig, og takket være oljens vannavstøtende egenskaper, beskytter den mot værpåvirkninger av alle slag, spesielt fra å bli misfarget eller flekkete.

 

En liten mengde er ofte nok for å oppnå det ønskede resultatet. Scherell Schaftol stokkolje er kun produsert med høykvalitets, rene, naturlige råvarer i henhold til en gammle tradisjoner og med de nyeste teknikkene.

 

Scherell Schaftol stokkoljen er også perfekt for behandling, vedlikehold og stell av andre tresorter, som møbler, antikviteter og knivhåndtak. Fuktighet kan forårsake vridninger og sprekker i treverket. En følge av dette kan være at presisjonen svekkes dersom treet ikke vedlikeholdes.

 


Det er veldig viktig å beskytte treverket i dårlig vær og ved temperaturforandringer som fort kan oppstå under en jaktdag. 

 

 

Scherell Schaftol – Den virkelige originale stopkkoljen

Schaftol kommer fra "Jagd- und Sportwaffenfabrik Scherell & Co" – grunnlagt i 1834 – og ble videreutviklet på 1920-tallet av Oswald Scherell i Berlin . Han var den ledende prøyssiske våpensmeden på den tiden, på grunnlag av hans arbeid med våpen.

 

Scherell  Schaftol har i mange tiår siden da blitt anerkjent av jegere og eiere av kvalitetsvåpen og eksperter på behandling og bearbeiding av treverk. Det er på grunn av tradisjon og en fast tro på de beste resultatene at Schaftol har hatt suksess gjennom generasjoner.

 

Grunnen til at Scherell  Schaftol er så anerkjent er fordi Schaftol oljen består av svært raffinerte naturprodukter av aller beste kvalitet.

 

Scherell  Schaftol er i dag det absolutt ledende europeiske merket for vedlikehold av våpen.

 

Vår anbefaling

Scherell  Schaftol er også ideell for behandling av andre tregjenstander, spesielt fine og edel tre, antikviteter og møbler.

 

Innhold i pakken

  • Innhold: 50 ml naturolje
  • Praktisk svamp for enkel påføring av stokkolje

 

Schaftol gir deg optimal bevaring av treverket og gjør stokken mer motstandsdyktig mot vær og vind.

 

Meget annerkjent stokkolje som gir veldig flott finish med vannavstøtende evne. Blir også i stor grad brukr til andre formål som behandling av knivskaft osv.

 

Schaftol stokkolje anbefales til alle typer treverk. Mer en halvparten av dagens geværer har oljet trestokk. Disse trestokkene er vanligvis pre-behandlet med stokkolje. Men denne behandlingen gir ingen permanent beskyttelse da treverk lever og beveger seg etter temperatuerer og fuktighetspåvirkning. 

  

Alle Scherell  Schaftol stokkoljer kan blandes med hverandre for å oppnå den ønskede fargen du vil ha. Enten for å matche din eksisterende stokkfarge eller for å gi den et nytt friskt utseende.
 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support