636178 636178 636178 636178 636178 636178

Scarpa Hekla GTX W T.Moro 37

Fantastiske håndlagede støvler

Varenr: 261592
2 099,-Kampanjepris
3 999,-Ordinær pris
FargevariantT.Moro
Vis varianter som liste
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Scarpa Hekla GTX Wmn lar deg oppleve naturen på en ny måte. Disse fantastiske støvlene er håndlaget av de dyktigste skomakere, og designet for eventyrlystne mennesker som ønsker å utforske fjellene og oppleve naturen på en trygg og komfortabel måte.

 

  • Høy kvalitet
  • Lang levetid
  • Gore-Tex
  • Vibram Biometrix Fly-såle

 

Med sin svært høye kvalitet og lange levetid, vil Scarpa Hekla GTX være dine trofaste følgesvenner på eventyrene dine i mange år fremover. Disse støvlene er designet for å tåle selv de tøffeste utfordringene og er perfekte for alle som ønsker å oppleve naturen på en trygg og komfortabel måte. Så hvis du er klar for å ta din naturopplevelse til neste nivå, må du prøve Scarpa Hekla GTX.

 

Gore-Tex

Med sin Gore-Tex teknologi holder Scarpa Hekla GTX føttene tørre og varme i alle slags værforhold. I kombinasjon med førsteklasses pustende nubuck lær kan du gå i timevis gjennom våte enger og fjell og likevel føle deg komfortabel og tørr.

 

Vibram såle

Scarpa Hekla GTX en spesialutviklet Vibram såle (BIOMETRIC Fly) som gir godt grep mot underlaget, og kan være trygg på at støvlene vil gi deg godt fotfeste. Sålen gir også god støtdemping, noe som gjør at du kan gå lengre og uten å føle deg sliten.

 

Vekt

620 gram i str. 38

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support