443645 443645 443645 443645 443645 443645 443645 443645 443645 443645 443645 443645 443645

Pulsar Axion 2 XG35

Håndholdt termisk kikkert

Varenr: 249585
29 500,-
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Pulsar Axion 2 XG35 er en termisk kikkert som bruker en ny tilnærming til bildeoptimalisering avhengig av hva man skal se og hvordan man ønsker å se det. Observasjonen gir høykvalitets gjengivelse av både objekter og bakgrunn. Tre nivåer av signalforsterkning i kombinasjon med tilkoblet utjevningsfilter og fine lysstyrke- og kontrastjusteringer gir jegeren store muligheter for langdistansedeteksjon av dyret under ulike vær- og temperaturforhold og bestemme trofékvaliteter.

 

 • Forbedrede bildebehandlingsalgoritmer
 • Forsterket hus av magnesiumlegering
 • Svært følsom Lynred-sensor – Produsert i Europa
 • F35/1.0 objektiv med hurtig blenderåpning
 • Forlenget batterilevetid. Opptil 11 timer på en enkelt lading
 • Forbedret Wi-Fi-tilkobling med støtte for bånd på 2,4/5 GHz
 • 1750 m deteksjonsrekkevidde
 • Lommestørrelse og lav vekt
 • Variabel forstørrelse
 • Rask oppstart
 • IPX7 – helt vanntett
 • Innebygd foto- og videoopptaker. Gratis 16 GB skylagring
 • AMOLED-skjerm med høy kontrast
 • Fjernbetjening og firmwareoppdatering fra smarttelefon via Stream Vision 2-appen
 • Et utvalg av 8 fargepaletter

 
 

Forbedrede bildebehandlingsalgoritmer

Axion 2 bruker en ny tilnærming til bildeoptimalisering, avhengig av formål og betingelser for observasjon, og gir høykvalitets gjengivelse av både målobjekter og bakgrunn. Tre nivåer av signalforsterkning i kombinasjon med tilkoblet utjevningsfilter og fine lysstyrke- og kontrastjusteringer, gir jegeren store muligheter for langdistansedeteksjon av dyret under ulike vær- og temperaturforhold.

 

Forsterket hus av magnesiumlegering

Axion er designet for konstant hard bruk. Et hus av magnesiumlegering er lett og sterkt på samme tid. Huset beskytter de interne komponentene til enheten mot støt, fall, fuktighet, varme eller kulde. Samtidig fjerner et metallhus effektivt varmen fra elektronikken, minimerer bildestøy og øker enhetsdriften under langtidsobservasjon.

 

Svært følsom Lynred-sensor – Produsert i Europa

Axion 2 XG35 er utstyrt med en europeisk Lynred-sensor med en oppløsning på 640×480 piksler (pikselstørrelse 12 mikron), som effektivt fanger opp detaljer under vanskelige observasjonsforhold, som regn, tåke og høy luftfuktighet på observasjonsstedet.

 

F35/1.0 objektiv med hurtig blenderåpning

Germanium F35/1.0-objektivet har høy infrarød overføring i LWIR-spekteret. På grunn av den høye presisjonen under produksjonen av de optiske elementene i linsen, utmerker bildet som genereres av Axion 2 XG-enheten seg for sin klarhet og detaljnivå.

 

Forlenget batterilevetid. Opptil 11 timer på en enkelt lading

Et oppladbart APS5-batteri med høy kapasitet gir opptil 11 timers kontinuerlig drift av enheten på en enkelt lading. Batteriet fjernes fra batterihuset og erstattes med et nytt i løpet av sekunder. Batteriet lades i en spesiell lader eller inne i enheten fra en PC, strømsystem eller strømbank via USB-C. De samme kildene brukes til ekstern strømforsyning til enheten.

 

Forbedret Wi-Fi-tilkobling med støtte for bånd på 2,4/5 GHz

I Axion 2 XG utvides standard-frekvensområdet for smarttelefontilkobling fra en 2,4 GHz WiFi-kanal til en effektiv rekkevidde på 5 GHz. 5 GHz-tilkoblingen gir bedre båndbredde, en raskere dataoverføringshastighet, støyimmunitet og forbedret tilkoblingsstabilitet, noe som resulterer i mer produktiv og enklere betjening av enheten sammen med en smarttelefon.

 

1750 m deteksjonsrekkevidde

Et kraftig F35/1.0 objektiv kombinert med en svært følsom termisk bildesensor gir eksepsjonelle deteksjonsmuligheter. Et standard 1,8 m høyt objekt kan oppdages opptil 1750 m unna i fullstendig mørke.

 

Lommestørrelse og lav vekt

Axion 2 har et plassbesparende design i lommeformat og veier 300 gram. Enheten er lett å gripe og betjene av høyrehendte og venstrehendte på grunn av det symmetriske designet og in-line-knappene på det øvre panelet.

 

Variabel forstørrelse

Digital zoom gir forbedret fokus og bedre generell gjenkjenning av objekter på betydelige avstander. Zoomen endres enten gradvis i 2x trinn eller kontinuerlig.

 

Rask oppstart

Axion 2 XG har en kort oppstartstid: enheten er fullt funksjonell innen 5 sekunder etter at du har trykket på PÅ-knappen. Rask oppstart bidrar til å spare batteristrøm: når du jakter, trenger ikke Axion 2 XG å være klar til enhver tid, bare slå den på når det trengs.

 

IPX7 – helt vanntett

IPX7 vanntetthet for beskyttelse mot kraftig nedbør, snø eller annen nedbør. Enheten er designet for å fungere feilfritt, selv etter nedsenking i opptil 1 meter vann i opptil 30 minutter.

 

Innebygd foto- og videoopptaker. Gratis 16 GB skylagring

Axion 2 XG har en innebygd videoopptaker. Det interne minnet til Axion 2 XG kan lagre timer med video og titusenvis av bilder. Ett trykk på en knapp er nok til å ta et bilde av en interessant scene eller begynne å spille inn video. Opptaket kopieres til en datamaskins harddisk via en USB-C-port. Axion 2 XG-eieren får 16 GB diskplass for lagring av bilder og videoer tatt med enheten i Pulsar-skylagringen. Bare installer Stream Vision 2-mobilapplikasjonen, logg på og koble enheten til en smarttelefon via WiFi.

 

AMOLED-skjerm med høy kontrast

En høykontrast AMOLED-skjerm i 1024x768px oppløsning har en forbedret fargegjengivelse, strømsparing og rask respons, og gir skarpe og jevne bilder selv under kalde forhold.

 

Fjernbetjening og firmwareoppdatering fra smarttelefon via Stream Vision 2-appen

Innebygd WiFi kobler Axion 2 til Android- og iOS-smarttelefoner via Stream Vision 2-mobilapplikasjonen. Dette åpner for et bredt spekter av muligheter, inkludert programvareoppdateringer for enheten, bildeoverføring i sanntid fra enheten til smarttelefonskjermen, publisering på sosiale medier av bilde- og videoinnhold tatt opp av enheten, fjernstyring av enhetens funksjoner og tilgang til siste nytt fra Pulsar. Dessuten får registrerte brukere 16 GB skylagring for lagring av bilder og videoer tatt opp med enheten. Bilder og videoer kan også overføres til din datamaskin via USB-C-porten.

 

Et utvalg av 8 fargepaletter

Et utvalg av 8 fargepaletter lar brukeren observere synsfeltet sitt mer effektivt, slik at de kan optimere enheten for spesifikke oppgaver samt reagere på skiftende observasjonsforhold. White Hot, Black Hot og Red Hot er optimale for gjenkjenning av objekter, Rainbow og Ultramarine bidrar til å øke sjansene for gjenkjenning og identifikasjon. Rød monokrom, sepia og fiolett er best egnet for lang observasjon om natten.


 

Tekniske spesifikasjoner

Modell Pulsar Axion 2 LRF XG35
Vekt 300 g
Dimensjoner 152 × 50 × 74 mm
Produsent Pulsar
Oppfriskingsfrekvens (Hz) 50
Variabel forstørrelse (x) 2,5-20
Digital zoom (x) 8
Oppløsning sensor (px) 640x480
Sensitivitet sensor NETD (mK) <40
Skjermtype AMOLED
Oppløsning skjerm (px) 1024x768
Piksel størrelse (µm) 12
Objektiv F35/1.0
Synsfelt i grader (°) 12,5
Synsfelt v/ 100m (m) 21,9
Maks påvisningsrekkevidde (m) 1750
Oppløsning video/bilde (px) 1024x768
Filformat video og foto .jpg, .mp4
Bilde i Bilde funksjon (PIP) Ja
Innebygget minne (GB) 16
Wi-Fi frekvens (GHz) 2,4, 5
Wi-Fi innebygget Ja
Wi-Fi standard 802.11 b/g/n/ac
Batteritype 3-4,2 Li-Ion Battery Pack APS5
Batterikapasitet medfølgende batteri (mAh) 4900
Brukstid batteri (t) 11
Driftstemperatur +40°C til -25°C
Vanntett IPX7
Innebygget videoopptaker Ja
App-støtte Stream Vision 2

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support