382439

Pulsar Helion 2 XQ38F

Termisk kikkert med 1,3km rekkevidde

Varenr: 229272
26 500,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 18 dager)

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

Pulsar Helion 2 XQ38F er av PULSAR sine nyeste monokulære termiske kikkerter. Den har den nyeste NETD <40mK sensoren som sørger for betydelig økning i den termiske sensitiviteten og eliminerer termisk støy som følge av regn, tåke, og ute temperaturer. Dette gir perfekt detalj gjenkjenning og øker skarpheten på bilde. Med denne sensoren setter PULSAR en ny standard innenfor termiske kikkerter.

Pulsar sine termiske kikkerter er konstruert for observasjon både om natten og dagen. Pulsar Helion 2 er muligens det beste på markedet når det kommer til pris kontra ytelse. Med en termisk kikkert kan man observere objekter som ikke kan med andre optiske enheter. For eksempel er det mulig å observere mennesker og dyr gjennom tåke og røyk, eller buskas og kratt. Oppbygningen av bildet er basert på forskjellen på temperaturer av objektet under observasjon. Bilde blir overført til en frostsikker AMOLED skjerm med høy kontrast. Helion har 8 forskjellige fargemodus. Knapper for kontroll av de viktigste funksjonene finner man på oversiden av enheten. Store knapper gjør at enheten kan håndteres selv med hansker på. Med en bildefrekvens på 50 Hz og en skjermoppløsning på 1024x768 gir et klart bilde. Bilde er stabilt uten fordreining over hele synsfeltet og uten “tunnel effekt». Pulsar XQ38 sensoren har en maksimal påvisningsrekkevidde på 1350 meter. Enheten har 3 modus, hvert enkelt konstruert for å gi best mulig bilde under spesielle forhold. Man kan velge mellom følgende modus; «Rocks» (forbedret kontrast), «Forest», (lav kontrast) og «Identification» (forbedret gjengivelse av varme objekter). Enheten er også utstyrt med stadiametrisk avstandsmåling.

Pulsar Helion har innebygget trådløst nettverksmodul. Med det trådløse nettverket kan man koble enheten til en smarttelefon eller nettbrett via en app. Man kan også oppgradere enhetens programvare via appen. Helion har også innebygget videoopptaker for opptak under observasjon.

Den medfølgende Li-on batteripakken gir det opptil 9 timer med brukstid. Det kan også kjøpes batteriholdere for AA og CR123 batteri.

Operasjonstemperatur er fra -25 °C to +50 °C. Det vanntette huset er av karbon, dekket med en gummi armering som gir et sikkert grep av enheten. Trådløs fjernkontroll kan kjøpes separat.

Spesifikasjoner:

 

Modell: Pulsar Helion 2 XQ38
Oppfriskningsfrekvense: 50
Variabel forstørrelse: 3-12x
Digital zoom: 2x, 4x
Oppløsning sensor: 384x288
Skjermtype: AMOLED
Oppløsning skjerm: 1024x768
Piksel størrelse: 17 µm
Objektiv: 35
Synsfelt: 10,7°
Øyeavstand: 15 mm
Maks deteksjonsrekkevidde: 1350 meter
Strømforsyning/Batteritype 3-4,2 V / Pulsar IPS7 (Li-Ion)
Brukstemperatur: -25° / +50°
Vanntett: Ja
Grad av beskyttelse: IPX7
Videoopptaker: Ja
Intern minne: 16 GB
Dimensjoner: 226x55x58
Vekt uten batteri: 0,45 KG
USB tilkobling: microUSB

 

Alternativer
Support
382439