180308 180308

Primos Honky Tonk gåselokk

Canadagås lokkefløyte

Varenr: 165294
399,-Kampanjepris
885,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Primos Honky Tonk Canadagås lokkefløyte er enkel i bruk og gir en meget realistisk lyd. Rett og slett en Canadagås lokkefløyte som er et MÅ-HA produkt for alle gåsejegere. Det er muligens ingen bedre måte å snakke gåsespråket på enn med Primos Honky Tonk gåselokk.

 

  • Realistiske lyder
  • Enkel å bruke
  • Lett å rengjøre

 

Du kan reprodusere alle lydene til Canadagås. Denne lokkefløyta er enkel å bruke og du lærer veldig fort hvordan man skal bruke den. Du kan lokke inn gås uten å miste pusten.Du kan lett ta gåselokken fra hverandre for enkelt renhold.

 

Spør du jegere om hva som er de beste lokkefløytene så kommer alltid Primos med i samtalen. Mange produsenter har spesialisert seg på en type dyr eller en type jakt. Primos lager lokkefløyter for de aller fleste arter som finnes i Nord-Amerika og Europa.

 

Om Primos Hunting

Primos er i dag et selskap som virkelig kan-språket til dyrene og hva lydene betyr. Når de sier "Speak the language" så mener de det. Primos Hunting er ledende innen design og produksjon av lokkefløyter til vilt som elg, hjort, kalkun, rev, andre rovdyr og jaktbare fugler. Primos er fokusert på å lage gode produkter for jegere - uansett hvilke produkter de lager.  

Will Primos selv har laget lokkefløyter siden han var 11 år gammel og har da holdt på siden 1963. Han har jaktet det meste av jaktbare arter og laget tilhørende lokkefløyter og redskap enhver jeger har bruk for.

 

Primos info

Primos modellnr: 866

Primos produktnavn: Primos Honky Tonk Goose Call

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support