637699

Plano 10586 SE Series Single Rifle Case

Koffert til rifle eller hagle

Varenr: 261972
849,-
-+
3 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Plano SE Series™ Single Scoped Rifle Case er en riflekoffert med et rustikt utseende og som gir solid beskyttelse for både nybegynnere og erfarne sports, bærer denne kofferten trygt en enkelt rifle med et høytmontert 50mm kikkertsikte. Riflen din har dobbelt beskyttelse takket være konturerte nedsenkbare låser og en sterk, stiv ribbet konstruksjon. Hengelåsfester gir ekstra sikkerhet.

Livet kan sette deg i en boks. Arbeid, husarbeid, hver eneste aktivitet etter skoletid. Ironisk nok, er den beste måten å bryte ut av rutinene på med en boks. Og ikke bare en hvilken som helst boks, men en PLANO. Vi har hjulpet sportsfiskere, jegere og familier som elsker friluftsliv med å bryte ut av rutinene i over 70 år. Fra fiskekasser til lagringskofferter til kjølebokser - alle smart designet og robuste. Slik at du kan holde alt utstyret ditt pent stuet bort og klart til å kaste inn i lastebilen når eventyret kaller. Fordi å være forberedt betyr at du kan si "Ja, takk" til den siste minuttet campingturen. Dra ut på veien mens fiskene biter. Og vær klar til å komme deg unna hver gang du får sjansen.

• PLANO SE 48-TOMMERS ENKELTRIFLEKOFFERT: Beskytt dine skytevåpen fra skade med denne hardt skall pistolkofferten. Designet for å romme en enkelt rifle med kikkertsikte og dens tilbehør, og holde utstyret ditt på ett sted.
• BÆR MED SELVTILLIT: Takket være de konturerte nedsenkbare låsene og en sterk, stiv ribbet konstruksjon, tilbyr SE-serien pistolbeskyttelse dobbel beskyttelse og pålitelighet for riflen din.
• REISEVENNLIG RIFLEKOFFERT: Hengelåsfester for reisevennlighet gir ekstra sikkerhet for å hindre utilsiktet åpning under transport.
• LAGET MED SKUMBLOKKER MED HØY DENSITET. Myk, høy tetthet skumstopp gir optimal beskyttelse og holder riflene dine fri for riper og trygt på plass.
• PRODUKTSPEKTER: Mål: 48,38 "L x 3,38" H. Vekt: 6 kg. Svart. Laget i USA.
• TRANSPORTER MED LETTHET: Lettvekt med en formet bærehåndtak for et komfortabelt grep, denne enkle pistolkofferten vil ikke veie deg ned når du er på farten.
• PLANO har hjulpet sportsfiskere, jegere og familier som elsker friluftsliv med å bryte ut av rutinene i over 70 år.
• VÆR PLANO KLAR. Nyt din hobby til fulle.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support