354635 354635 354635 354635 354635 354635 354635

Patagonia M's L/S Sol Patrol II Sh. S

Pigeon Blue

Varenr: 220052
999,-
-+
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Patagonia M’s L/S Sol Patrol II Shirt er en fin, allsidig skjorte til herre som er spesielt produsert for å gi deg den beskyttelsen du trenger på tropiske fiskeeventyr og reiser i varme og fuktige værforhold. Den langermede skjorten produseres derfor i et lett og hurtigtørkende materiale med 50+ UPF, og meshstoffet i ryggen samt sideventiler øker luftstrømmen for bedre komfort og lavere kroppstemperatur. Skjorten har også en krage som holdes på plass med hjelp av skjulte trykknapper, men som også kan felles opp for ekstra solbeskyttelse i nakken, meshfôrede brystlommer samt ermer som kan festes når de er rullet opp.

 

  • Vekt: 244g
  • 50+ UPF
  • Utstyrt med glidelåser i plastikk for å unngå korrosjon
  • Materiale: 100% polyester (45% resirkulert) og ripstop med 50+UPF
  • Bluesign godkjent
      

Litt om Pategonia

Patagonia ble etablert av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake i 1970. Chouinard hadde da akkurat solgt sitt hjertebarn Chouinard Equipment - nå bedre kjent som Black Diamond. Fra starten hvor man produserte klatreutstyr, er Patagonia i dag kjent for klær, sko og ryggsekker til klatring, surfing, ski, snowboard, løping utenfor alfarvei og ikke minst, fluefiske.

Skitt Fiske er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg innenfor vår kategori av Patagonia.

Alt er selvfølgelig laget i ypperste kvalitet og med tekniske finesser som konkurrentene misunner Patagonia. Deres miljøprofil, holdning til alt liv på jorda og ikke minst sårbarheten til vår egen jordklode, er unik. Vi anbefaler alle å lese boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Besøk gjerne Patagonia på deres websider for mer info.

Patagonia - Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.

 

Tilbehør
Alternativer
Support
354635