Patagonia Logo

Patagonia

Patagonia er et amerikansk selskap som ble grunnlagt av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake på 1970-tallet og Patagonia er et selskap som fokuserer på å holde høy kvalitet på sine produkter. Kriteriet ligger i funksjonalitet, resirkulering og reperasjonsevne, men først og fremst bærekraft og holdbarhet. 

 

Miljø og bærekraft i fokus

Med et stort fokus på miljø, ser Patagonia på hvordan tøy produseres og hvordan produktene kan påvirke miljøet. Blant de mest direkte måtene vi kan begrense økologiske effekten på, er produkter som varer i generasjoner eller kan resirkuleres slik at materialene i dem forblir i bruk. Å skape de beste produktet betyr noe for å redde planeten.

 

Patagonia donerer sin tid, tjenester og minst 1 prosent av sine salg for å hjelpe hundrevis av grasrotorganisasjoner over hele verden slik at de kan forbli på vakt og beskytte det som er uerstattelig. Dette gjøres gjennom "1% for the planet".

Produkter med høy kvalitet

Patagonia tilbyr, og er kjent for, et bredt utvalg av vadebekledning, klær til damer og herrer, samt kvalitetsutstyr for sportsfiskere og friluftsmennesker. Produktene er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, og er ofte laget av bærekraftige materialer.

 

Vadebukser, vadejakker og vadesko fra Patagonia har høy kvalitet og smarte detaljer i tillegg til å være bærekraftig produsert og ha høy slitestyrke så du ikke trenger å kjøpe nye vadebukser selv om du bruker dem ofte og mye.

 

Blant de lvrige Patagonia produktene finner du både gensere, bukserjakkerluerryggsekker og bager. De aller mest kjente produktene er de berømte Patagonia Retro Pile jakker og vester og ikke minst de ikoniske Patagonia capsene og Patagonia t-skjortene med Patagonia logo

Les mer...Vis mindre...
Patagonia M R1 TechFace Hoody
Velg
3 499,-
9