642448

Nordic Hawk Vartorp Hunting Fleece M S

Kombu Green

Varenr: 263158
335,-Kampanjepris
799,-Ordinær pris
-+
13 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Vartorp Hunting Fleece fra Nordic Hawk er en utmerket valg for den bevisste og dedikerte jegeren. Denne fleece-genseren er ikke bare estetisk tiltalende, men den er også nøye konstruert med tanke på funksjonalitet og holdbarhet. Genseren har en kort krage med et vakkert brodert Nordic Hawk-logo, som gir et snev av eleganse til utseendet.

 

For ekstra komfort og fleksibilitet er det en skrå glidelås i nakken, som lar deg tilpasse åpningen etter behov. På sidene av genseren finner du to lommer med glidelås, som er ideelle for oppbevaring av små verdisaker eller oppvarming av kalde hender. Disse glidelåslommene sørger for at ingenting går tapt under jakten.

 

En ekstra funksjon som legger til både stil og beskyttelse er de dekorative områdene på albuene. Disse områdene gir ikke bare et visuelt interessant utseende, men de beskytter også genseren mot slitasje og øker dens levetid. For å hindre kald luft i å trenge inn under jakten, er mansjettene og underkanten utstyrt med elastiske kantbånd.

 

Dette sørger for en tettsittende passform og forhindrer at uønskede elementer kommer inn. Når det gjelder materialer, er hovedmaterialet i denne genseren 100 % polyester. Med en vekt på 220 g/m² er stoffet børstet på begge sider, noe som gir en myk og behagelig følelse mot huden. Dette bidrar til varme og isolasjon under kalde jaktdager. Kontrastmaterialet i genseren er også 100 % polyester, men med en vekt på 70 g/m².

 

Dette kontrastmaterialet gir ikke bare en visuell kontrast i designet, men det bidrar også til å redusere vekten og øke pusteevnen i områder hvor det er større bevegelse. Vartorp Hunting Fleece fra Nordic Hawk er et pålitelig plagg som er skapt med tanke på den kresne jegeren. Med sin stilsikre design, funksjonelle egenskaper og kvalitetsmaterialer er denne genseren et flott valg for enhver jaktentusiast.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support