364056
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Den Nasjonale Turkart-serien fra Nordeca er utgitt i samarbeid med Den Norske Turistforeningen (DNT) og inneholder DNTs stier, hytter og annen nyttig turinformasjon. Utvalgte kart har også skiløyper. Disse kartene er i målestokk 1:50 000 noe som gir turkartet god oversikt over området, perfekt for planlegging og for bruk på turen. 1:50 000 er også den optimale målestokken for turbruk.

 

  • 1:50 000
  • Den Norske Turistforeningen
  • Lokal informasjon
  • Optimal for turbruk 

 

Baksiden av kartet inneholder mye nyttig informasjon fra DNT om ting man kan se og gjøre.

 

Turkart-serien omfatter over 200 kart og dekker de mest populære turområdene i Norge.Turkartene tilpasses det enkelte turområde, og inneholder turstier, hytter og lokal turinformasjon.

 

Turkart med informasjon som sommerløyper, hytter, bruer og merkede stier er kvalitetssikret av DNT. Lokal turinformasjon på baksiden.

 

Hvorfor er det lurt med et fysisk kart og kompass i tursekken?

Hvis du er ute på tur kan det være kjekt med digitale kart på mobil og GPS, men de er avhengig av strøm og er utsatt for skader når du minst forvneter det. Står du midt ute i fjellheimen og uværet setter inn og er uten strøm på mobilen er det fint lite som hjelper - untatt ekte kart og kompass.

Ikke stol blint på teknologien når det kan stå om liv og helse til deg og de du er glad i. Kart og kompass er nødvendig utstyr når man skal på tur.

Turistforeningen anbefaler bruk av kart og kompass og presiserer fjellvettregel nr 7 "Bruk kart og kompass, Vit hvor du er"

  • Bruk kart og kompass, det fungerer alltid.
  • Følg med på kartet også når du går på merket rute.
  • Turopplevelsen blir rikere om man følger med på kartet underveis.
  • GPS og andre elektroniske hjelpemidler er nyttig, men husk å ha med ekstra strømkilde.

 

Nordeca turkartene vi tilbyr som kan velges på denne siden: 

Kartområde Målestokk
Nordeca turkart Aurlandsdalen 1:50 000
Nordeca turkart Blefjell 1:50 000
Nordeca turkart Dovrefjell Snøhetta 1:50 000
Nordeca turkart Finse 1:50 000
Nordeca turkart Geilo 1:50 000
Nordeca turkart Hardangervidda Vest 1:50 000
Nordeca turkart Jotunheimen Aust  1:50 000
Nordeca turkart Jotunheimen Vest 1:50 000
Nordeca turkart Nesbyen 1:50 000
Nordeca turkart Norefjell-Eggedal 1:50 000
Nordeca turkart Oslo Nordmark Sommer 1:50 000
Nordeca turkart Oslo Nordmark Vinter 1:50 000
Nordeca turkart Oslo Vestmark 1:50 000
Nordeca turkart Oslo Østmark 1:50 000
Nordeca turkart Rondane Nord 1:50 000
Nordeca turkart Rondane Sør 1:50 000
Nordeca turkart Skrim Vindfjell 1:50 000
Nordeca turkart Trollheimen Nord 1:50 000
Nordeca turkart Trollheimen Sør 1:50 000
Nordeca turkart Vest-Lofoten 1:50 000
Nordeca turkart Vågan 1:50 000

 

Nordeca turkart Jotunheimen Aust 1:50 000

Jotunheimen er et av Norges mest populære turmål for fotturister og skiløpere. Turkart Jotunheimen aust dekker områdene Glittertinden, Memurubreen, Gjende/Besseggen og store deler av Bygdin. I tillegg inngår utsnitt i større målestokk av turene over Glittertinden og Besseggen. I kartet finner du den populære turen over Besseggen og informasjon om DNTs hytter i området. Mange turer i kartet har timeangivelser.

Populære hytter i kartet: Gjendesheim, Gjendebu, Glitterheim, Spiterstulen, Bessheim og Memurubu Turisthytte.

Her finner du også naturområder som Grotbrean, Bitihorn, Memurubrean, Blåbrean, Veodalen Bessvatnet, Gjende, Russvatnet og Bygdin.

DNT hytter i kartet: Yksendalsbu, Haugseter fjellstue, Bygdin fjellhotell, Torfinnsbu, Gjendehytta, Gjendebu, Maurvangen, Gjendesheim, Memurubu, Bessheim, Postfuru, Besstrond Sæter, Heimsand, Hindsæter, Hindvangen fjellcamp, Spiterstulen, Glitterheim, Juvasshytta, Grønbua, Saubua, Heranosbua, Raudbergstulen

Kartet dekker Bygdin, Gjende, Glittertinden, Valdresflye og Vinstre

Språk: Norsk og engelsk

Destinasjoner: Bygdin, Bøverdalen, Gjende, Glittertinden, Jotunheimen, Jotunheimen nasjonalpark, Knutsholstinden, Nautgardstinden, Sjodalen, Valdresflye, Veodalen, Vinstre

 

 

 

Om Nordeca

Nordeca Konsument er størst på Papirkart i Norge!

 

I 2004 overtok Nordeca Konsument markedsdivisjonen til Kartverket, og har siden den gang forvaltet og utviklet kartseriene videre.  Norges største kartleverandør holder til på Lysaker utenfor Oslo. I 2018 kjøpte Nordic Outdoor (Sølvkroken) opp selskapet.

 

Nordeca er produsent og utgiver av kart for «aktiv fritid»-segmentet. Med 20 års erfaring er de i dag Nordens største utgiver og produsent av kart til det norske markedet. Deres varemerke gjenspeiler den solide nordiske forankring og lange historie som tilbyder av geografisk informasjon. Nordeca leverer kart til de største bok- og sportskjedene samt til marinaer, turistkontorer og bensinstasjoner.

 

Nordeca Konsument samarbeider med en rekke større organisasjoner som Den Norske Turistforening (DNT), Redningsselskapet (RS) og Vegvesenet for å kunne tilby unikt innhold med optimal kvalitet på samtlige kartserier.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support