421936

Nikwax Sandal & Sport Shoe Wash 125ml

Pleie for glatt og vokset lær.

Varenr: 242374
89,-
-+
17 stk på nettlager
  • 14Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Nikwax Sandal & Sport Shoe Wash er designet for å friske opp og deodorisere alt ikke-vanntett fottøy, innleggssåler og fotflater. Enkel å bruke, ikke brennbar og fri for aerosoler.

 

  • For rengjøring av sandaler og sportssko
  • Deodoriserende rengjøringsmiddel for sandaler, ikke-vanntette sportssko og innleggssåler
  • Rengjør effektivt og deodoriserer
  • Forlenger levetiden til fottøyet ditt og holder føttene friskere og mer komfortable
  • Anbefales for alle typer aktivt ikke-vanntett fottøy, sandaler og innleggssåler

 

Hvorfor sandaler, sports sko og fotflater starter å lukte etter hyppig bruk?

Sandaler, sportssko, innleggssåler og fotsenger har én ting til felles; over tid vil kontakt med bare føtter eller svette sokker føre til opphopning av skitt, svette og kroppsoljer. Dette fører til bakterievekst og stinkende fottøy!

 

Hvorfor sandaler, sportssko og fotsenger begynner å lukte etter bruk?

Hvis du er en ivrig idrettsmann eller bare nyter litt aktiv fritid, vil sannsynligvis skoene dine lukte vondt på et tidspunkt, og det samme kan også sies om sandaler.

 

Å bruke sko eller sandaler med bare føtter vil føre til oppsamling av skitt, svette og kroppsoljer. Dette vil oppmuntre til vekst av bakterier, som forårsaker stinkende fottøy, spesielt under varme forhold. Det samme problemet vil gjelde for sko, fotflater og innleggssåler, selv om du har på deg sokker. I tillegg, hvis sandalene og skoa ikke er tilstrekkelig rengjort, vil bakterievekst føre til nedbrytning av materialene og søm.

 

Dette er spesielt vanlig i naturlige materialer som lær og kork da de brytes ned av bakterier for næring, noe som fører til at de råtner og reduserer levetiden til fottøyet ditt. Nikwax Sandal & Sports Shoe Wash™ er et svært effektivt rengjørings og deodoriseringsmiddel som er designet og optimalisert for å rengjøre og deodorisere alt ikke-vanntett fottøy, inkludert sko, sandaler og ved siden av hudområder på fottøy, som innleggssåler og fotflater.

 

Bruk Nikwax Sandal & Sport Shoe Wash når skoa begynner å lukte

 

Når sandaler eller sko har blitt brukt noen ganger og begynner å lukte, bruk Nikwax Sandal & Sports Shoe Wash™ for å rengjøre, deodorisere og friske opp. Du kan bruke dette på alt ikke vanntett fottøy, inkludert sportssko, joggesko, sandaler og ved siden av hudområder på fottøy, som innleggssåler og fotflater for å holde dem i topp stand.

 

Sørg for å rengjøre og deoderisere det ikke vanntette fottøyet ditt

Alternative rengjøringsprodukter for fottøy faller stort sett inn i en av to kategorier uspesifikke rengjøringsmidler eller oppfriskende produkter. Begge har ulemper ved rengjøring av ikke-vanntett og ved siden av hudområder på fottøy. Ikke spesifikke rengjøringsmidler vil fjerne bakterieoppbygging, men er ikke designet for å gi langvarig luktbeskyttelse. Skooppfriskende produkter vil hjelpe med lukt, men mislykkes raskt, siden de ikke fjerner bakteriene som forårsaker lukt. I tillegg er disse produktene ofte løsemiddelbaserte og brennbare.

 

Nikwax Sandal & Sports Shoe Wash™ er et svært effektivt rengjørings og deodoriseringsmiddel som er spesielt designet og optimalisert for å rengjøre og deodorisere alt ikke vanntett fottøy, inkludert sko, sandaler og ved siden av hudområder på fottøy, som innleggssåler og fotsåle.

 

For best resultat, pass på at du bruker riktig produkt

Nikwax Sandal & Sports Shoe Wash™ er spesielt utviklet for bruk ved rengjøring av alt ikke vanntett fottøy, inkludert sko, sandaler og ved siden av hudområder på fottøy, som innleggssåler og fotflater. Hvis du har vanntett fottøy, bruk Nikwax Footwear Cleaning Gel™ for å gjennopplive det vannavstøtende og pusteevnen.

 

Les mer om NikWax her!

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support