120157

Nikwax Tent & Gear Solarproof 500ml

Impregnering til telt,sekker og regntøy

Varenr: 135933
199,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Nikwax Tent & Gear Solarproof er spesiell impregnering designet for å beskytte mot UV-skader og forbedre vannavstøtningen til alle værbestandige tekstiler. Enkel å påføre for hånd, ikke brennbar, PFC og aerosolfri.

 

Hvordan påføre Nikwax Tent & Gear SolarProof® for hånd

For best resultat rengjør alltid klesplagget først. Ingen grunn til å tørke klesplagget før impregnering.

 

  1. Beskytt arbeidsflaten og legg ren våt klesplagg flatt, eller sett opp teltet
  2. Spray jevnt på utsiden av stoffet.
  3. Unngå sekkstropper.
  4. Vent i 2 minutter
  5. Fjern eventuelt overflødig produkt med en fuktig klut.
  6. Sjekk nøye for å sikre at ingen områder har blitt glemt.

 

Bruk ca. 50 ml produkt per 1 m2 stoff

 

Dekningen er omtrentlig og avhenger av tilstanden til stoffet som behandles. Rengjør alltid med Nikwax Tent & Gear SolarWash® for å opprettholde impregnering og UV-beskyttelse. Ikke bruk vanlige vaskemidler. Bruk Nikwax Cotton Proof for å vanntette bomull, polybomull og lerret.

 

Nikwax Tent & Gear SolarProof®-behandlet utstyr trenger ingen varme for å
utvikle Durable Water Repellency (DWR)

 

DWR og ultrafiolett (UV) beskyttelse vil utvikle seg når stoffet er tørt. La gjenstandene tørke helt før du pakker bort.

 

Hvorfor eksponering for UV kan kompromittere syntetiske materialer

 

Syntetiske stoffer som brukes til telt og ryggsekker er belagt med en vannavvisende behandling. Eksponering for ultrafiolett (UV) lys ødelegger både vannavstøtende evne og fører til en reduksjon i stoffets rivestyrke, noe som forkorter utstyrets levetid betydelig. Påføringen av Nikwax Tent & Gear SolarProof® kan doble den effektive levetiden til utstyr ved å beskytte mot UV-skader, samtidig som det gir holdbar vannavvisning (DWR) for å holde regnet ute.

 

Telt- og ryggsekkstoffer er lette og sterke, men sårbare

 

Telt og ryggsekker bruker syntetiske stoffer, som nylon eller polyester, med et tynt vanntett polyuretan (PU) eller elastomert belegg på innsiden og et Durable Water Repellent (DWR) belegg på utsiden. Denne kombinasjonen gir stor styrke og vannmotstand, kombinert med lav vekt; ideelle egenskaper for utendørsutstyr. Dessverre er disse stoffene sårbare for sollys og kan i løpet av to uker med kontinuerlig eksponering miste opptil halvparten av sin styrke. I tillegg vil det indre belegget brytes ned hvis det blir liggende fuktig i lange perioder.

 

Nikwax Tent & Gear SolarProof® beskytter hele stoffet, mot effekten av både UV og vann.

 

 

Bruk Nikwax Tent & Gear SolarProof® når utstyret ditt er nytt

 

For å dra mest mulig nytte av den ultrafiolette (UV) og Durable Water Repellent (DWR) beskyttelsen til Nikwax Tent & Gear SolarProof®, brukes den best på utstyr fra nytt. Under bruk vil utstyrsstoffet plukke opp smuss og andre forurensninger som hindrer vann i å perle seg på stoffoverflaten. Når dette skjer kan DWR revitaliseres ved å rengjøre med Nikwax Tent & Gear SolarWash®. Over tid vil DWR slites av ved bruk. Både DWR- og UV-beskyttelsen kan etterfylles ved å bruke Nikwax Tent & Gear SolarProof® på nytt.

 

For best resultat, pass på at du bruker riktig produkt

 

Nikwax Tent & Gear SolarProof® er spesielt formulert for syntetisk utendørsutstyr for å gi holdbar vannavstøtende (DWR) og ultrafiolett (UV) beskyttelse. Hvis utstyret ditt er laget av bomull, polybomull eller lerret, sørg for at du bruker Nikwax Cotton Proof™ for best resultat.

 

Les mer om NikWax her!

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support