132286 132286

Marttiini Condor Economy 6"

Filetkniv med fleksibelt rustfrit stål

Varenr: 148243
399,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 5Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
Marttiini Condor Economy 6"
Filetkniv med fleksibelt rustfrit stål
 
God filitering til god pris
Med det gode gummihåndtaket og fleksibel kniv i rustfritt stål sikres du renskårne fileter. Denne størrelsen på bladet er best egnet for behandling av fisk på ca 1-2,5 kg.
 
Fileteringskniven er et utmerket verktøy for andre jobber på kjøkkenet. Kniven er forsynt med en praktisk plast slire.
 
 
Bladlengde 15 cm
Total lengde  27 cm
Blad Rustfritt stål 
Håndtak  Gummi
Slire Plast
Land Finland
 
 
Om Marttiini
Marttiini knivfabrikk har en lang tradisjon i å kombinere håndverksferdigheter og praktiske bruksområder. For folk i den arktiske regionen, Lappland, har en kniv alltid vært et viktig virkemiddel for å overleve under naturgitte forhold. Kniven var en nødvendighet for å samle ved og lage bål, lage verktøy, redskaper og boplass, jakt, fiske og forberede råvarene for matlaging og bespising.
 
Ingen forlot hjemmet uten en kniv: mange vandrere ble reddet av kniven i beltet hvis de gikk gjennom isen og havnet i vannet. De brukte også kniven til å forsvare seg mot rovdyr og høste av naturen underveis.
 
Håndtering av kniv ble lært i tidlig alder. Forskjellige kniver ble produsert for menn, kvinner og barn, slik at knivene passet brukeren; størrelse, styrke og formålet med bruken. Egne kniver ble også laget for festlige anledninger og til pynt med søndagsklærne. 
 
Fellesnevneren er at de alle er til å stole på i de situasjoner de er laget for, med høy kvalitet og flott design. Skarpheten på Marttiini kniver er verdenskjent.
 
Marttiini har laget kniver i finske Rovaniemi, midt i Lappland, siden 1928. Rapala har eid fabrikken siden 2005.
 
Tilbehør
Alternativer
Support