373057 373057

Freshsticks Poseklemmer 30-pack

Poser til oppbevaring av mat

Varenr: 226163
199,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Poseklemmer/ Fresh Stick sett 30 deler er beregnet til å lagre alle typer matvarer så posen blir ugjennomtrengelig, inkludert med væsker. De bevarer også mataromaer. For organiserte og rene skap, skuffer, kjøleskap og frysere. Produktet mottok Bronze Guild Award for kvalitet, innovasjon og markedsføringspotensial.

Tror du alle posene for fryselagring av matvarer er de samme? Har du noen gang tenkt på tykkelsen og materialene til posene du bruker til å fryse opp matvarene dine?

Status poseklemme/ Fresh Stick har høyere kvalitet enn vanlige fryseposer
Poser er laget med en kombinasjon av de samme materialene som brukes i Status vakuumposer. Polyamid gir 100% ugjennomtrengelighet, mens polyetylen sørger for at kantene er forseglet til en høy standard og at maten din blir lagret trygt.

Sett med poseklemmer og matposer: eksempler på allsidig bruk

Oppbevar matvarer du vil beholde fersk og aromatisk -kaffe, grønnsaker, frukt, smørbrød.
Forsegl sprø mat i originalemballasjen eller i ferske poser for å forhindre at de mister sprøheten - chips, kjeks, frokostblandinger.
Oppbevar mindre pakker med mat eller personlige hygieneprodukter for camping- eller naturvandringer - sukker, kaffe, dusjsåpe.
Forsegl poser med mat som må oppbevares i væsker - mozzarella, grønnsaker for buljong.
Oppbevar verdisaker på turene dine og hold dem beskyttet mot fuktighet - mobiltelefon, kamera, personlige identifikasjonsdokumenter.
Bruk festet til å forsegle poser som inneholder næringsmidler for langvarig bruk - kjæledyrmat.
Organiser kjøkkenskuffene og skapene dine og forhindrer at finkornet mat søler.
Forsegl poser så de blir tette med væsker som skal fryses - supper og andre væsker.

Å tette alle slags poser er enkelt og uanstrengt
Festene er laget av en u-kanal og et rør som settes inn i u-kanalen. Plasser hver komponent på den ene siden av posen og klem sammen. Posen er forseglet og ugjennomtrengelig uten sjanse for at væske eller luft kommer gjennom, i motsetning til vanlige poseklemmer som krever at du trykker på posen og bretter den. Matvarer pakket med poseklemmer kan transporteres, lagres og fryses trygt.

Materialer
Posene er laget av en kombinasjon av PA (polyamid) og PE (polyetylen), materialer som sikrer 100% ugjennomtrengelighet og tetning av høy kvalitet. Festene er laget av polyetylen og vil garantert tjene deg i mange år. Alt materiale er matsikkert.

Vedlikehold og rengjøring
Du kan vaske festene for hånd eller i oppvaskmaskin.

Support
373057