124363 124363 124363 124363

Lifesystems Light & Dry Pro

Førstehjelps kit med 42 deler 156g

Varenr: 140960
349,-Kampanjepris
549,-Ordinær pris
-+
5 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse
Lifesystems Light & Dry First Aid Kits kombinerer super-tynne stoffer med plassbesparende design - perfekte for aktiviteter som krever minimal utstyr. Innholdet lagres i vanntette poser og er lett tilgjengelig, så disse pakkene vil være klare selv under de tøffeste forhold. 
 
 
Designet for eventyrere og multi-sport entusiaster som har vektbesparelse på toppen av sin agenda. Light & Dry Pro First Aid Kit er egnet for inntil to personer og er laget spesielt for å være liten og lett nok til å bære med deg hele tiden. Innholdet lagres i en vanntett pose/bag og alt er lett tilgjengelig. Dette er den ideelle følgesvenn for alle typer utendørs aktivitet og vannsport.
 
  • Høykvalitets komponenter (CE godkjent)
  • Lettvekts ripstop oppbevaringspose
  • Aloksakpose som lukkes helt og hindrer vann, støv og fuktighet fra å trenge inn
 
 

Pakken inneholder

Førstehjelpssettet følgende produkter: Førstehjelpsbrosjyre, selvheftende bandasje, lavtheftende bandasje, pakke med assorterte plaster, gnagsårplaster, sårlukkingsstrips, gaskompress, antiseptisk krem, antiseptiske våtservietter, sinkoksid-,og micropore-tape, klortabletter (vannrensetabletter), solkrem, vinylhansker og pakke med sikkerhetsnåler.
 
Totalt antall varer: 42 
Mål: 160 x 140 x 50 mm
Vekt: 156g
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support