430624

Leech X2

Black

Varenr: 245259
1 490,-
-+
8 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Leech X2 er det nye flaggskipet til Leech. Det enkle designet gir deg et par sportslige solbriller som sitter tett mot ansiktet for å redusere lys som kommer inn fra sidene. Linsene er laget litt større for å skape en uforstyrret overflate for øynene slik at du kan konsentrere deg om det du holder på med.

 

Premium plus-linsene i kobber gir deg høy kontrast og klarhet slik at øynene kan forbli uthvilte og du kan fokusere på aktivitetene dine i solen.


Kobberfargede linser
Kobberfargede linser forsterker kontrastene og forbedrer dybdeskarpheten slik at det er lettere å få øye på fiskene i vannet. Vi anbefaler kobberfargede linser fordi de også øker klarheten og beskytter øynene mot anstrengelse. De passer også perfekt i morgen- og kveldslys, og gjør det mye enklere å se fisken.

Premium+linser
Fordelen med Premium+linsen er at man ser klarere. Konturene blir tydeligere, og det er ikke så anstrengende for øynene. De polariserte Premium+linsene beskytter med andre ord ikke bare øynene mot solen – de forbedrer også klarheten og hindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, knuse- og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.

Speilbelegg
Denne egenskapen er 100 prosent kosmetisk og påvirker ikke synet. Den eneste måten å se hvilken farge linsen har er å se på den utenfra. Du kan ikke se brukerens øyne ved bruk av et veldig reflekterende speilbelegg.

Hydrofobt belegg
Tenk hvor mye bedre du ser i regnet med et par briller med hydrofobe linser. Belegget binder molekylene i linsen slik at vann ikke kan trenge inn og forårsake permanent skade. En annen fordel er at linsene ikke behøver å rengjøres like ofte som andre linser, og de er i tillegg enklere å rengjøre. Man ser tydeligere med solbriller som har et hydrofobt belegg fordi vannet lettere renner av linsen.

Ripebestandig belegg
Til tross for all fremgang innen utviklingen av linsebelegg finnes det enda ingen som er helt ripebestandige – ikke engang glasslinser. Leech brillelinser behandles på begge sider med et klart, hardt belegg som gjør dem veldig ripebestandige.

Ultrafiolett behandling, UV400
Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

????

????
??

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Leech Floating Strap Black
Kjøp
99,-
20+
Smith Optics Visor Clip
129,-
Alternativer
Support