402218

Leech ATW9

Black

Varenr: 235839
229,-Kampanjepris
299,-Ordinær pris
-+
10 stk på nettlager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Solbrillene er lette og kule, og de passer både til fiske- og byturen.Tøffe sorte solbriller kombinert med grå linser. Premium Sight-linsen har polarisering av høy kvalitet og lette linser, noe som gir deg en veldig lett solbrille. Og det er ekstra behagelig hvis du skal ha brillene på deg hele dagen. Den lyse kobberlinsen gir deg briller som fungerer bra både i solskinn og overskyet vær.


Premium+linser
Fordelen med Premium+linsen er at man ser klarere. Konturene blir tydeligere, og det er ikke så anstrengende for øynene. De polariserte Premium+linsene beskytter med andre ord ikke bare øynene mot solen – de forbedrer også klarheten og hindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, knuse- og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.


Ripebestandig belegg
Til tross for all fremgang innen utviklingen av linsebelegg finnes det enda ingen som er helt ripebestandige – ikke engang glasslinser. Leech brillelinser behandles på begge sider med et klart, hardt belegg som gjør dem veldig ripebestandige.


Ultrafiolett behandling, UV400
Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.


Grå linser
Grå linser passer bra når det er sol fordi de reduserer lysstyrken uten å forvrenge fargene, noe som mange andre linser gjør. Dessuten er det mindre anstrengende for øynene. Hvis du fisker i elver der bunnen er grå, bør du velge grå briller.

Support
402218