397988 397988

Leech Moonstone

Gray

Varenr: 234437
209,-Kampanjepris
299,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Leech Moonstone er solbriller som er designet for den som leter etter en god, rimelig brille. Den sportslige innfatningen har gummidetaljer i stengene slik at den sitter bra og behagelig mot ansiktet. Premium Sight-linsen har polarisering av høy kvalitet og lette linser, noe som gir deg en veldig lett solbrille. Og det er ekstra behagelig hvis du skal ha brillene på deg hele dagen. Den lyse kobberlinsen gir deg briller som fungerer bra både i solskinn og overskyet vær.


Kobberfargede linser
Kobberfargede linser forsterker kontrastene og forbedrer dybdeskarpheten slik at det er lettere å få øye på fiskene i vannet. Vi anbefaler kobberfargede linser fordi de også øker klarheten og beskytter øynene mot anstrengelse. De passer også perfekt i morgen- og kveldslys, og gjør det mye enklere å se fisken.

Premium+linser
Fordelen med Premium+linsen er at man ser klarere. Konturene blir tydeligere, og det er ikke så anstrengende for øynene. De polariserte Premium+linsene beskytter med andre ord ikke bare øynene mot solen – de forbedrer også klarheten og hindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, knuse- og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.

Overflatebehandlinger for brilleglass
Ultrafiolett behandling, UV400
Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

Ripebestandig belegg
Til tross for all fremgang innen utviklingen av linsebelegg finnes det enda ingen som er helt ripebestandige – ikke engang glasslinser. Leech brillelinser behandles på begge sider med et klart, hardt belegg som gjør dem veldig ripebestandige.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Leech Floating Strap
Velg
30%
Fra 69,-
99,-
20+
Leech Floating Strap Orange
Kjøp
30%
69,-
99,-
11
Leech Floating Strap Black
Kjøp
30%
69,-
99,-
5
Smith Optics Visor Clip
129,-
Support