396917

Leech X2 Earth

Grønn

Varenr: 234082
1 075,-Kampanjepris
1 490,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

X2 er det nye flaggskipet til Leech. Det enkle designet gir deg et par sportslige solbriller som sitter tett mot ansiktet for å redusere lys som kommer inn fra sidene. Linsene er laget litt større for å skape en uforstyrret overflate for øynene slik at du kan konsentrere deg om det du holder på med.

 

Premium plus-linsene i kobber gir deg høy kontrast og klarhet slik at øynene kan forbli uthvilte og du kan fokusere på aktivitetene dine i solen.

 

Kobberfargede linser


Kobberfargede linser forsterker kontrastene og forbedrer dybdeskarpheten slik at det er lettere å få øye på fiskene i vannet. Vi anbefaler kobberfargede linser fordi de også øker klarheten og beskytter øynene mot anstrengelse. De passer også perfekt i morgen- og kveldslys, og gjør det mye enklere å se fisken.

Premium+linser


Fordelen med Premium+linsen er at man ser klarere. Konturene blir tydeligere, og det er ikke så anstrengende for øynene. De polariserte Premium+linsene beskytter med andre ord ikke bare øynene mot solen – de forbedrer også klarheten og hindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, knuse- og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.

Overflatebehandlinger for brilleglass

Speilbelegg


Denne egenskapen er 100 prosent kosmetisk og påvirker ikke synet. Den eneste måten å se hvilken farge linsen har er å se på den utenfra. Du kan ikke se brukerens øyne ved bruk av et veldig reflekterende speilbelegg.

Anti-reflecting Coating


Anti-reflective Coating, also called AR coating or anti-glare coating, improves your vision through your lenses as well as the appearance of your eyeglasses.
The visual benefits of lenses with anti-reflective coating includes sharper vision.
AR eliminates glare from sunlight reflecting into your eyes from the back surface of tinted lenses when the sun is behind you.

Hydrofobt belegg


Tenk hvor mye bedre du ser i regnet med et par briller med hydrofobe linser. Belegget binder molekylene i linsen slik at vann ikke kan trenge inn og forårsake permanent skade. En annen fordel er at linsene ikke behøver å rengjøres like ofte som andre linser, og de er i tillegg enklere å rengjøre. Man ser tydeligere med solbriller som har et hydrofobt belegg fordi vannet lettere renner av linsen.

Ripebestandig belegg


Til tross for all fremgang innen utviklingen av linsebelegg finnes det enda ingen som er helt ripebestandige – ikke engang glasslinser. Leech brillelinser behandles på begge sider med et klart, hardt belegg som gjør dem veldig ripebestandige.


Ultrafiolett behandling, UV400


Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

????
??

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Leech Floating Strap Black
Kjøp
99,-
100+
Smith Optics Visor Clip
129,-
Alternativer
Support