408682 408682 408682 408682 408682 408682

LED Lenser H8R hodelykt oppladbar

Oppladbar og lett hodelykt 600 lumen

Varenr: 237988
1 399,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Led Lenser H8R er en lett oppladbar hodelykt med opptill 600 lumen som er perfekt for hverdagsbruk og som lar deg ha begge hendene fri for prosjektet ditt, hobbyen din eller rett og slett bare i tilfelle.

 

 • Oppladbar hodelykt
 • Avansert fokussystem
 • Smart Light-teknologi
 • Energiindikator
 • 7 års garanti
 • 600 lumen

 

 

Led Lenser H8R tilpasser seg med sitt ergonomiske design perfekt til hodeformen din og betjenes ganske enkelt intuitivt. På den måten har du alltid den beste sikten og vil takket være det røde baklyset bli godt sett av andre. Nok et highlight: Du kan lade den opp i hele verden per USB 3.0 - en spesielt attraktiv produktegenskap når du er underveis.

 

Dette er en lett, oppladbar hodelykt som passer perfekt til hverdagsbruk såvel som til arbeid. Med en vekt på kun 158 gram, er Ledlenser H8R en meget lett hodelykt. Lykten har opptil 600 lumen, og en rekkevidde på 150 meter. H8R er egnet for brukere som trenger en oppladbar lykt til hverdagsaktiviteter, og som forventer en hodelykt av god kvalitet.Lykten kan bruke med oppladbare Li - ion batterier (medfølger), og den lades via USB - kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og ladestatus. Med Advanced Focus System og Rapid Focus kan du stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet.Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 120 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 10 timer. Maksimal lysstyrke er 600 lumen som gir godt lys ut til 150m. Lykten er utstyrt med rødt bakovervendt lys, som sørger for at du blir sett av andre når du beveger deg utendørs i mørket.H8R har tre lysprogrammer: Power, Mid Power og Low Power. Lykten veier 158 gram. Leveres med batterier, USB - ladekabel og taske.

 

 

Lysfunksjoner - innstillinger som er en lysende glede

 • Power - høy lysstyrke for enhver situasjon
 • Low Power - sparsommelig lys for lange driftstider, lesing uten blending og arbeid
 • Mid Power - middels lysstyrke for enhver situasjon

 

 

Lysbryter - Slik skrur du på H8R hodelykten

 • Front Switch - en bryter på toppen av lykthodet for rask og enkel betjening med én hånd

 

 

H8R spesielle ekstrafunksjoner 

 • Rear Light - et rødt baklys, slik at man også blir sett bakfra - Perfekt på sykkel eller når man er ute å går tur langs mørke stier eller veier.
 • Transportation Lock - forhindrer en utilsiktet aktivering av lykten der man ikke ønsker å lyse opp uten grunn.

 

 

IP-klasse og vanntetthet

 • IPX4 - Beskyttelse mot vannsprut
 • IP5X - Beskyttelse mot støvavlagringer

 

 

Smart Light Technology

Denne innovasjonen gjør din Ledlenser til ditt personlige lysverktøy: Gjennom en microcontroller programmerer du gjennom forskjellige knappe- og vekselfunksjoner ditt individuelle funksjonsomfang. Slik har du alltid den optimale lysfunksjonen for hånd.

 

 

Advanced Focus System

Galilei sverget til linsens kraft, Newton på reflektorens. Vi har ganske enkelt kombinert begge - men så perfekt som aldri noen før oss. Resultatet: Vårt patenterte3 Advanced Focus System (AFS), som muliggjør en trinnløs overgang fra homogent nærlys til sterkt samlet fjernlys. AFS er så effektiv at selv ekspertene er overveldet.

 

 

Energy Management System - Full kontroll på strømstatusen

 • Low Battery Warning - Varsler som advarer ved lavt batteri-/batteriladenivå
 • Charge Indicator - Ladeindikator som viser batteriets aktuelle ladenivå

 

 

Rapid Focus

Når lomme- eller hodelykten stilles skarpt eller uskarpt, beveger seg vår reflektorlinse relativt til LED. For at denne prosessen skal fungere på en rask og ergonomisk måte, har vi utviklet Rapid Focus: en en-hånds-mekanikk som man lynraskt tilpasser lyskjeglen med.

 

 

Den kan lades opp - integrert oppladbart batteri

Ved å bruke det oppladbare batteriet skåner du ikke bare lommeboken din, men også miljøet. For normale batterier behøver i produksjonen opp til 500 ganger mer strøm enn de selv kan avgi. Tilsammen med energien som går med til transport og lagring fører det til enorme CO2-utslipp.

 

 

Tekniske opplysninger

LED teknologi

LED-konfigurasjon1 x Xtreme LED
LysstyrkeMAX 600 lumen - MIN 10 lumen
LyslengdeMAX 150 m - MIN 20 m
LysvarighetMAX 120 t - MIN 10 t

 

Batteri

Batteri1 x 18650 6.6V
Batterikapasitet11.52 Wh
VanntetthetIPX4
StøvtetthetIP5X
OppladbarJa

 

Størrelse og vekt

Diameter hode36mm
Vekt158 gram

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support