322148

Lawson Siderigger II 7'

2-delt

Varenr: 209353
1 299,-
-+
2 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

En serie trollingstenger spesielt utviklet for dorgefiske med dyprigg, planerboard, sideparavaner og divere.

Stengene er utstyr med mange og tette stangringer for maksimal utnyttelse av klingens kurve og ryggrad når storfisken raser av gårde. Kryssbutt i gummi gir godt feste i stangholderen så stengene ikke vrir seg. Finger formet front foam for et godt og behagelig grep om stanga når fisken skal pumpes inn.

Denne utgaven av våre trollingstenger har også fått et trigger snellefeste som gjør grepet rundt staga mer stabilt og behagelig. Dette kommer veldig til sin rett når man skal sette ut en stang og samtidig har hendene fulle med utløserkyper, planerbordline, ++.

Ikke er det i veien under selve fighten heller! Lawson Trout og Salmonrigger II er toppmyke stenger spesielt beregnet til dypriggfiske. Stengene spennes opp via utløser og toppen skal peke rett ned i vannet for å stramme opp snøre bukten mellom utløser og stangtopp mest mulig.

Ved bruk av stangparavan og større divere anbefales Salmonrigger II.

Lawson Siderigger II er litt stivere i toppen enn Troutrigger. Dette gjør den, som navnet tilsier, godt egnet til bla. planerboard fiske, mindre stangparavaner og divere.

Sideriggeren kan også brukes på dyprigg!

Vekt 235 gr.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support