134538 134538 134538

Lapua Mega SP 308 WIN 12g / 185gr

20-pack Stor ekspansjon og høy restvekt

Varenr: 151965
744,-
-+
15 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse
Lapua Mega
 
Lapua Mega er patronen for storviltjakt. Mega er på sitt beste i terrenget og vanligvis forstørres diameteren med mer enn dobbelt av opprinnelig diameter ved treff, noe som gir en momentan sjokk effekt.

Mega er en mekanisk bonded soft point kule med et beskyttende kobber lag. Dette forsikrer at kulens bly kjerne forblir inntakt når man skyter gjennom busker og kratt. Kulen har også opp mot 97% restvekt.

Lapua ammunisjon er kjent blant skyttere verden over. Lapua er stolte sponsorer av topp skyttere i flere land, samt at de sponser NTG skolene her i Norge. I DFS er det mange som har oppdaget potensiale til Scenar kulene og 8 gram scenar kulen har blitt en bestselger!
 
Lapua`s ekstremt presise patroner er ladet med de beste kulene på markedet - Scenar, FMJBT, D46 og Lock Base. En rekke verdensmesterskap, olympiske mesterskap, og andre gull medaljer fra store mesterskap, samt mange offisielle verdensrekorder i forskjellige disipliner er skutt med Lapua patroner.
 
 

Ammunisjon handleguide - Hvordan handle ammunisjon

  1. Bestill ammunisjon på vår nettside. Husk å kun bestille ammunisjon på en egen ordre. 
  2. Send oss kopi av våpenkort for gyldig ammunisjon og gyldig legitimasjon med bilde. Skannet eller foto (godt lesbart) i en e-post til  vapen@skittfiske.no
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support