613214

KKC DuoGrip Tikka T3 Black/Orange

Sort/Or justerbar riflestokk høyre/rex

Varenr: 255853
7 795,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 20 dager)
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

KKC DuoGrip® kombinerer det beste fra to verdener ved å tilby både tommelhull og vanlig grep på samme riflestokk. Dette gir deg flere fordeler sammenlignet med et konvensjonelt tommelhull, som perfekt grep i enhver skyteposisjon, enkel tilgang til sikkerheten uten å slippe grepet og et raskere oppfølgingsskudd når det er lastet på nytt, siden du ikke er tvunget til å gå tilbake i tommelhullet.DuoGrip® vekt starter på ca.. 1 kg avhengig av hvilken riflemodell den freses for.

 

LOP (trekklengde) er justerbar fra 33,9-35,5 cm. Ekstra avstandssett er tilgjengelig med 2 avstandsstykker som øker LOP med 0,8 cm hver opp til en maksimal LOP på 37,1 cm.

 

DuoGrip® er litt kortere enn Hunting og har en slankere forside. Bakstykket er høyere, noe som gir en enda mer rett rekyl som øker de allerede eksepsjonelle langdistanseegenskapene.

 

Det helt nye kinnstykkesystemet E-flex® med justerbar høyde og vinkel lar deg til og med justere kammen frem og tilbake for å sikre maksimal kinnstøtte i alle posisjoner. Den verktøyløse designen gir deg også fordelen av å frigjøre kammen for å fjerne og installere bolten på nytt uten å endre høyde- og vinkelinnstillingene."Velg riktig skjefte/riflestokk til ditt våpensystem ovenfor.

 

Design & Funksjon

KKC riflestokker er funksjon, ergonomi og estetikk i en og samme riflestokk. Bak hver KKC riflestokk ligger avansert teknologi, godt håndverk, lidenskap og entusiasme.

 

Våpen & Systemer

KKC Skjefter er ferdig frest for en rekke nye og gamle systemer. Velg riktig system ovenfor.

 

Ergonomisk pistol grep

Pistolgrepet er utformet slik at du har en naturlig og avslappet vinkel i håndleddet når du sitter på post eller bærer børsa under smygjakt og drevjakt.

 

Rekylkappe og kinnstykke

Rekylkappen er justerbar i både høyden og lengden. Kinnstykket er justerbart i høyden.

 

Egenskaper

Du har aldri opplevd maken! Det brede kileformede forskjeftet gir mange fordeler. Du får et godt tak, uansett hvor på forskjeftet du velger å holde. Frikssjonstrukturen i grepet gjør at du får et stødig og behagelig anlegg i hånden og holder igjen munningsvippen lettere. Formen på forskjeftet gir deg også et godt grep i balansepunktet på rifla når du bærer den i en hånd. Riflestokken kan tilpasses deg og din kikkert.

 

Grep

Pistolgrepet er utformet slik at du har en naturlig og avslappet vinkel i håndleddet når du sitter på post eller bærer børsa under smygjakt og drev. Du er på ”hugget” uten å være ”trøtt i hånda”. Utformingen av pistolgrepet og friksjonsstruktur i overflaten, gjør at du raskt oppnår et riktig og godt grep. Raskt, riktig og behagelig grep, gir presise avtrekk.

 

Materialer

KKC er, fra og med 2010, laget av Stratabond. Stratabond fra Rutland Plywood Corporation, har i over 20 år vært kjent som en av verdens beste laminat for skjefter. Stratabond er laminat laget av høykvalitets gjennomfarget bjørkefinèr. Laminatets egenskaper sammen med designet, gjør KKC til et svært sterkt og stabilt skjefte

 

Overflatebehandling

KKC riflestokker er behandlet med linolje basert olje og har en behagelig overflate som kan vedlikeholdes. KKC Danish Oil (KKC stokkolje) fås kjøpt til grundig vedlikehold.  Vi anbefaler lett vedlikehold med KKC Multi oil.

 

Bruksområder

Hver KKC riflestokk/skjefte er en kombinasjon av avansert teknologi, utmerket håndverk, og sist men ikke minst, stolthet, engasjement og hengivenhet fra han som designet den.

 

Bruk

En KKC riflestokk veier ca. 1,1 kg, avhengig av hvilket system den er frest for. Med andre ord, et skjefte med overlegent grep og justeringsmuligheter, innenfor en vekt, som gir deg mange bruksmuligheter. KKC riflestokker brukes bla av fornøyde jegere, jaktfeltskyttere og langholdsskyttere. 


Nytt skjefte eller ny børse

KKC kan kjøpes ferdig montert på noen nye børser. Du kan også montere KKC på dine gamle børser og de blir som nye!  KKC er ferdig frest for en rekke nye og gamle systemer. 

 

Montering

"100% Drop in” - Det er høy presisjon i utfresingen for systemet, men vi anbefaler likevel at en kvalifisert person bedder og monterer børsa. Originale GT™ rembølefester, nødvendige braketter og skruer er montert eller inkludert.

 

Historien om KKC

Hver KKC er en kombinasjon av avansert teknologi, utmerket håndverk, og sist men ikke minst, stolthet, engasjement og hengivenhet fra han som designet den.

 

KKC er resultatet av Kjetil Kverndokks løsning på diplomoppgaven ved Institutt for Industridesign ved Arkitektur- og Designhøyskolen i Oslo i januar 1998. KKC ble rangert som beste oppgave og en av de beste gjennom skolens historie. KKC ble i 1999 tildelt hederlig omtale i Norsk Designråds konkurranse Unge Talenter.

 

Etter utallige oppfordringer om å realisere produktet, bestemte Kverndokk seg våren 2003 for å starte komersiell produksjon. Våren 2005 var de første stokkene klare for levering. Salget har økt i takt med gode tilbakemeldinger fra svært fornøyde kunder.

 

Gründerprosessen har ikke gått smertefritt, men Kverndokk har evnet å snu utfordringene og utnytte dem til positiv utvikling for produktet.

 

De første årene pusset, beiset og monterte han stokkene selv. I dag er en avansert produksjon etablert hos en velrennomert produsent, som også leverer til de største internasjonale merkene.

 

-Jeg ser nå store muligheter til å kunne videreutvikle KKC-konseptet og for å skape nye, sier Kjetil Kverndokk, og antyder med det at han har flere nye designideer på blokken.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support