313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479 313479

KKC Hunting Blaser R8 Høyre

Brun laminat riflestokk høyre/rex

Varenr: 206493
7 494,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

KKC Hunting er en fullt justerbar, laminert riflestokk og den originale pioneren innen spesialtilpassede riflestokker. Hunting riflestokken veier ca. 1,1 kg, avhengig av hvilken riflemodell den er frest for. KKC er funksjon, ergonomi og estetikk i en enkelt rifle. Bak hver KKC ligger avansert teknologi, utmerket håndverk, lidenskap og entusiasme.

 

LOP (trekklengde) er justerbar fra 34,5 til 36,1 cm. Ekstra avstandssett er tilgjengelig med 2 stk avstandsstykker som øker LOP med 0,8 cm hver opp til en maksimal LOP på 37,7 cm.Velg riktig skjefte/riflestokk til ditt våpensystem ovenfor.

 

Design & Funksjon

KKC riflestokker er funksjon, ergonomi og estetikk i en og samme riflestokk. Bak hver KKC riflestokk ligger avansert teknologi, godt håndverk, lidenskap og entusiasme.

 

Våpen & Systemer

KKC Skjefter er ferdig frest for en rekke nye og gamle systemer. Velg riktig system ovenfor.

 

Ergonomisk pistol grep

Pistolgrepet er utformet slik at du har en naturlig og avslappet vinkel i håndleddet når du sitter på post eller bærer børsa under smygjakt og drevjakt.

 

Rekylkappe og kinnstykke

Rekylkappen er justerbar i både høyden og lengden. Kinnstykket er justerbart i høyden.

 

Egenskaper

Du har aldri opplevd maken! Det brede kileformede forskjeftet gir mange fordeler. Du får et godt tak, uansett hvor på forskjeftet du velger å holde. Frikssjonstrukturen i grepet gjør at du får et stødig og behagelig anlegg i hånden og holder igjen munningsvippen lettere. Formen på forskjeftet gir deg også et godt grep i balansepunktet på rifla når du bærer den i en hånd. Riflestokken kan tilpasses deg og din kikkert.

 

Grep

Pistolgrepet er utformet slik at du har en naturlig og avslappet vinkel i håndleddet når du sitter på post eller bærer børsa under smygjakt og drev. Du er på ”hugget” uten å være ”trøtt i hånda”. Utformingen av pistolgrepet og friksjonsstruktur i overflaten, gjør at du raskt oppnår et riktig og godt grep. Raskt, riktig og behagelig grep, gir presise avtrekk.

 

Materialer

KKC er, fra og med 2010, laget av Stratabond. Stratabond fra Rutland Plywood Corporation, har i over 20 år vært kjent som en av verdens beste laminat for skjefter. Stratabond er laminat laget av høykvalitets gjennomfarget bjørkefinèr. Laminatets egenskaper sammen med designet, gjør KKC til et svært sterkt og stabilt skjefte

 

Overflatebehandling

KKC riflestokker er behandlet med linolje basert olje og har en behagelig overflate som kan vedlikeholdes. KKC Danish Oil (KKC stokkolje) fås kjøpt til grundig vedlikehold.  Vi anbefaler lett vedlikehold med KKC Multi oil.

 

Bruksområder

Hver KKC riflestokk/skjefte er en kombinasjon av avansert teknologi, utmerket håndverk, og sist men ikke minst, stolthet, engasjement og hengivenhet fra han som designet den.

 

Bruk

En KKC riflestokk veier ca. 1,1 kg, avhengig av hvilket system den er frest for. Med andre ord, et skjefte med overlegent grep og justeringsmuligheter, innenfor en vekt, som gir deg mange bruksmuligheter. KKC riflestokker brukes bla av fornøyde jegere, jaktfeltskyttere og langholdsskyttere. 


Nytt skjefte eller ny børse

KKC kan kjøpes ferdig montert på noen nye børser. Du kan også montere KKC på dine gamle børser og de blir som nye!  KKC er ferdig frest for en rekke nye og gamle systemer. 

 

Montering

"100% Drop in” - Det er høy presisjon i utfresingen for systemet, men vi anbefaler likevel at en kvalifisert person bedder og monterer børsa. Originale GT™ rembølefester, nødvendige braketter og skruer er montert eller inkludert.

 

Historien om KKC

Hver KKC er en kombinasjon av avansert teknologi, utmerket håndverk, og sist men ikke minst, stolthet, engasjement og hengivenhet fra han som designet den.

 

KKC er resultatet av Kjetil Kverndokks løsning på diplomoppgaven ved Institutt for Industridesign ved Arkitektur- og Designhøyskolen i Oslo i januar 1998. KKC ble rangert som beste oppgave og en av de beste gjennom skolens historie. KKC ble i 1999 tildelt hederlig omtale i Norsk Designråds konkurranse Unge Talenter.

 

Etter utallige oppfordringer om å realisere produktet, bestemte Kverndokk seg våren 2003 for å starte komersiell produksjon. Våren 2005 var de første stokkene klare for levering. Salget har økt i takt med gode tilbakemeldinger fra svært fornøyde kunder.

 

Gründerprosessen har ikke gått smertefritt, men Kverndokk har evnet å snu utfordringene og utnytte dem til positiv utvikling for produktet.

 

De første årene pusset, beiset og monterte han stokkene selv. I dag er en avansert produksjon etablert hos en velrennomert produsent, som også leverer til de største internasjonale merkene.

 

-Jeg ser nå store muligheter til å kunne videreutvikle KKC-konseptet og for å skape nye, sier Kjetil Kverndokk, og antyder med det at han har flere nye designideer på blokken.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support