280132

Kimber Stainless target 2 9mm

Med Match grade avtrekk

Varenr: 195562
16 990,-
-+
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 7 dager
  • 0Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

  
Basismodellen i Oslo Skytesenters Kimber-utvalg er likevel målestokken som alle konkurrerende 1911-produsenter måler seg mot. En meget elegant pistol i rustfri utførelse med Kimber-grepsplater i rosentre med logo. Tradisjonell kort dust cover uten rail. Kimber Match grade avtrekker med tre hulls ventilering ser ikke bare bra ut, men gir et godt og solid avtrekk med en vekt på mellom 4 og 5 pund. Target modellen har justerbare sorte sikter. Leveres i 9mm og 45ACP og veier 38 ounces.


Kimber Custom-serien er full størrelses 1911-pistoler med 5 tommer (12,7 cm) piper og full lengdes grep. Dette er den tradisjonelle og fremdeles mest populære 1911-konfigurasjonen som er foretrukket av politi og av konkurranseskyttere. Litt tyngre og med lengre siktelinje. Dette gjør at de er lettere å skyte godt med enn sine noen mindre slektninger. Pistolens mål er 8,70 tommer (22,01 cm) totallengde og 5,25 tommer (13,36 cm) totalhøyde. Felles for alle Kimbers 1911 pistoler: ? Pipe i solid rustfritt stål i match grade toleranser ?Kammeret er frest til match grade perfeksjon for best mulig presisjon ?Lav utkasteråpning i sliden for sikkert utkast av tomhylser ? Alle deler er laget etter tetteste toleranser og satt sammen for hånd ?Ramme og sleide er CNC-frest fra solide stykker av rustfritt stål eller fra aluminium ? Slider og rammer parres sammen tidlig i prosessen og følger hverandre for beste tilpasning ?Match grade avtrekk med presist trykk på mellom 4 og 5 pund (noe individuelle forskjeller fra pistol til pistol) som gir selvtillitt og presisjon ? Innebygd magasinbrønn for sikker omladning ?Commander hane og beaver tail som ikke klyper.

 

 

Våpen handleguide - Hvordan handle våpen

1. Bestill våpnet du ønsker på nettsiden vår. Husk å kun bestille våpen på en egen ordre.
2. Etter at ordren er lagt, må du fremvise politigodkjent våpensøknad. Dette kan gjøres ved oppmøte i vår butikk i Sandefjord eller kan sendes oss i posten. 
 
NB! Husk å sende originalt sett av våpensøknaden, alle tre deler, hvit, gul og blå, samt ID med bilde f.eks. førerkort, pass eller bankkort. Vi må motta alt dette før vi kan sende/utlevere våpen.
 
Skitt Fiske AS
"Våpensøknad"
Nygårdsveien 78
3221 Sandefjord
 
Support
280132