399616 399616 399616

Kahles Helia S 10x42

Håndkikkert

Varenr: 234976
15 500,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 9 dager)
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Den nye Helia S 42 kikkerten 8x42 og 10x42 imponerer med sitt kompromissløse fokus på det som virkelig er VIKTIG under jakt: funksjonalitet, pålitelighet og håndtering.

Vekkelsen av navnet "Helia S" ... Eldre generasjoner vil fortsatt huske det. "S" sto for "Super" på KAHLES allerede på 1960-tallet og ga navnet til den beste produktserien på den tiden kalt "Helia-Super". Den nye Helia S 42 kombinerer nå de beste verdiene igjen og danner motstykket til vår vellykkede Helia rifle scope-serie.

Det nye  Helia S-optikksystemet, med sine spesialutviklede linsebelegg, genererer bilder med høy kontrast og skarpe kanter som er optimalt tilpasset for jakt. Dette kan sees betydelig i det store synsfeltet på opptil 136m / 1000m og i den optiske ytelsen til begge modellene, som var designet for et bredt utvalg av lysforhold og daglig bruk.

Kompakt design, lav vekt og tilhørende optimalisert håndtering muliggjør utmattelsesfri observasjon. For å sikre best mulig bærekomfort ble det utviklet en ny komfortstropp med nyttige detaljer - som kommer fra kamerasektoren - og utstyrt med et hurtigutløser av høy kvalitet.

Helia S 42 er laget i Østerrike og er den perfekte allrounderne for jakt.PRODUKTHØYDEPUNKTER

 • Kraftig optikk med høy kontrast og eksepsjonell kantskarphet
 • Bredt synsfelt på 110/136 m
 • Lett og ergonomisk - for observasjonskomfort selv under lange bruksperioder
 • Slitesterk og motstandsdyktig med et robust magnesiumhus
 • Komfortrem av høy kvalitet med en innovativ hurtigutløser

   

 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Support