411370

Hultafors FS Tennstål

Ekstra slitesterkt og tykt tennstål

Varenr: 238870
107,-Kampanjepris
119,-Ordinær pris
-+
10 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Hultafors FS Tennstål er et ekstra slitesterkt og tykt tennstål for bedre funksjon og effektivitet. 100 mm langt, 10 mm tykt og kan brukes i all slags vær.

 

  • Tennstålet er enkel å holde og snoren gir ekstra godt grep.
  • Den elastiske snoren gjør den enkel å feste i Hultafors tennstålholder.
  • Nesten umulig å slite ut.
  • Begge sider av tennstålet kan brukes.

 

Gnistene som oppstår er ca 3000 °C. Skal bruks mot ryggen av Hultafors sine friluftskniver (OK1 og OK4) som har tennstålholder på sliren.

 

 

Teknisk info om Hultafors FS Tennstål

ModellHultafors FS Tennstål
Art.nr.380280
Total lengde100mm

 

 

Om Hultafors

Hultafors er en ledende produsent av pålitelige håndverktøy som er utviklet for kresne håndverkere over hele verden. I over 130 år har vi utviklet innovative verktøy som du kan stole på – i enhver situasjon.

Produktutvikling er vår drivkraft. Når vi tror på en idé, gir vi 100 prosent. Resultatet er produkter som har best mulig funksjonalitet, pålitelighet og presisjon. Verktøy du kan stole på i alle situasjoner, hver dag.

 

Hultafors filosofi

Du kan være trygg på at hvis du velger et Hultafors-verktøy, får du et produkt med maksimal funksjonalitet, presisjon og kvalitet.

 

Hultafors har unik kunnskap om profesjonelle håndverkeres arbeidsdag. Det samme med erfaring. Det hele startet i 1883, da Karl-Hilmer Johansson Kollén designet det som nå er den verdenskjente tommestokken. Siden den gang har vi utviklet og produsert verktøy for håndverkere i 130 år.

 

Hultafors tilbyr et bredt utvalg av håndverktøy for alle typer profesjonelt håndverk. Produktene våre utvikles i samarbeid med profesjonelle brukere med mål om å bidra til å gjøre arbeidsdagen så enkel og effektiv som mulig. For eksempel tester profesjonelle håndverkere produktene til alle er fornøyd med resultatet. For oss er dette den eneste måten å sikre at produktene våre lever opp til løftet vårt på – verktøy du kan stole på.

 

Hultafors sine produkter er utviklet med fokus på dine behov. Vi streber etter å utvikle ergonomiske og holdbare produkter i slitesterke materialer. På den måten kan vi sikre at produktene får maksimal levetid, samtidig som vi reduserer miljøpåvirkningen.

 

En bærekraftig standard

Vi har høye ambisjoner for vårt bidrag til en bærekraftig fremtid. For oss er det viktig at du kan stole på både produktene våre og alt som skjer i virksomheten.

 

Vi arbeider kontinuerlig for å forbedre oss for å redusere kostnader, styrke virksomheten og til syvende og sist oppfylle kundenes behov – og overgå deres forventninger. For oss er bærekraft like mye et samfunnsperspektiv som en miljømessig tilnærming. Ved å ta hensyn til samfunnet og miljøet styrker vi både kulturen vår og virksomheten vår, slik at kundene våre kan stole både på verktøyene våre og på handlingene våre.

 

Hultafors er sertifisert i samsvar med følgende standarder: NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support