180266 180266

Hubertus Due lokkefløyte

Lager en naturlig due-lyd

Varenr: 165280
375,-
-+
4 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Brukervennlighet og enkelhet i bruk gjør Hubertus Due lokkefløyte til en favoritt for mange jegere. Fløyten lager en naturlig due-lyd som miterer lyden av han-duer.

 

  • Enkel å bruke 
  • Enkel å lære
  • Praktisk og brukervennlig
  • På korte hold
  • På lange hold

 

Denne praktiske og brukervennlige lokkefløyten fra Hubertus er en proff variant i solid tremateriale, passer perfekt til både proffen og den ferske jegeren. Lokker inn ringduer med fengende duelyder.

 

Lokkefløyten kan brukes på korte og lange hold.For fugletittere og andre ornitologer kan den også med litt øvelse brukes når man skal fotografere fuglene og vil lokke til seg andre duefugler, ugler og gjøker.

 

Hvordan lokke inn ringduer

Ringdue: Imitering av ringduer er for mange kanskje den letteste måten å lære p lage lokkelyder på. Som regel er det ofte en liten samtale mellom den som lokker og ringduen som sitter i et tre i nærheten. En balansert, men litt ivrig og pågående lyd vil ofte få duene til å røpe hvilket tre de oppholder seg i.

 

Duer kan sitte på øverste og lett synlige grener i et grantre, men ofte sitter de gjemt inntill stammen på et tre fullt av løv. Lyden som burde imiteres er fonetisk noe ala: "gu-gu-gugu-gu-gu-gu-gu-gugu" og igjen den samme lyden, "gu-gu-gugu-gu-gu-gu-gu-gugu". Den siste gu-lyden er kort. For første, andre og tredje strofe bør den siste gugu-lyden gjøres litt dypere ved å blåse mindre hardt eller saktere.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support