Hikmicro

Hikmicro er et ledende selskap innen termografisk teknologi og er kjent for sine avanserte termiske kikkerter for jakt og friluftsliv. Selskapet spesialiserer seg på å utvikle og tilby innovative løsninger innen termisk teknologi, og er anerkjent som en pålitelig leverandør av termiske kikkerter av høy kvalitet og nyttige funksjoner.

 

Termiske kikkerter gir brukeren mulighet til se varme gjennstander, dyr og objekter i mørket og i dårlig sikt. Dette er en nyttig egenskap ved en kikkert for både jakt og friluftsliv. 

 

Hikmicro tilbyr et bredt utvalg av termiske kikkerter for jakt og friluftsliv, inkludert både håndholdte kikkerter, som kan monteres på tripod kamerastativer og fastmonterte riflekikkerter. Alle kikkertene er utviklet med tanke på å gi brukeren den beste opplevelsen, og er utstyrt med avanserte funksjoner som høy oppløsning, lang rekkevidde, og enkel betjening.

 

Noen av modellene har også laser avstandsmåler for nøyaktig avstandsmåling.  

 

De mest populære termiske håndholdte modellene er Lynx Pro og Falcon som begge kommer i flere utgaver med ulik størrelse og rekkevidde.

De mest populære termiske riflekikkertene er Stellar SH og Stellar SQ.