Helle Kletten Kebony

Norsk kvalitetskniv

Varenr: 236365
1 299,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

Helle Kletten er Helle sin første egenutviklede lommekniv. Kletten Kebony tar det et steg videre, og introduserer Kebony som eit foldeknivmateriale.

 

  • Norsk design
  • Lommekniv
  • Kebony materiale

 

Som med den ordinære Kletten i masurbjørk får du en kniv som i låst tilstand føles som ein fast, liten sportskniv. Med eit kraftig blad i klassisk laminert stål er dette ein særdeles stødig turvenn som tak minimalt med plass i lomma.

 

Håndtaket er derimot laga i kebony. Kebony er et resultat av en norskutviklet stabiliseringsprosess som både fører til at en kan gi typiske europeiske tresortar en meir stabil struktur, og samtidig gi det en mørk farge som gjør at det ser ut som eksotisk tre. Metoden bruker plantebasert restavfall fra landbruket som stabiliseringsveske. Dette fører til særdeles bærekraftig produkt, og noe som Helle er veldig stolte av å benytte i knivene sine.

 

Mange plasser i Norge har en liten "klett" som de lokale bruker til dagsturer eller ettermiddagstur3r. Det er nettopp slike turer og små khverdagseventyr Kletten er designet for. Det er kanskje derfor den ble så godt mottatt internasjonalt og blant annet kom på Gearpatrol sin liste over beste nye kniver i 2020.

Les mer på Gearpatrol.com (Åpnes i ny fane)Helle Kletten blir levert utan slire, de det er en foldekniv som får plass i lommen, mem kommer også med en lærreim til å henge i beltet eller rundt halsen om man ikke vil ha den i lomma.

 

 

Detaljer Helle Kletten
Vekt 120 g
Stål Laminert rustfritt trelagsstål - Helle
Blad tykkelse 2,7 mm
Blad lengde 55 mm
Konstruksjon Foldekniv
Skaftmateriale Kebony
Lengde håndtak 80 mm
Festereim materiale Ekte vegetabilsk lær
Designer Helle
Design år 2020

 

 

??
?

 

??
?
Alternativer
Support