639624 639624 639624 639624

Härkila clim8 HWS gloves Brun L

Regulerer automatisk varmen i hanskene

Varenr: 262452
3 199,-
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Med Härkila clim8 HWS-hanskene får du ikke bare et par behagelig varme, vindtette og vanntette jakthansker – med den innovative clim8-teknologien kan du også stille inn hanskene til akkurat den varmen du ønsker, og da regulerer hanskene automatisk varmen i henhold til været og aktivitetsnivået ditt hver gang du slår dem på. Du må oppleve det for å forstå hvor smart det er. Disse hanskene vil raskt bli dine faste følgesvenner, ikke bare på jakt, men på alle utendørsaktiviteter i kaldt vær.

 

  • Varmesystem i håndbak og fingre
  • Sklisikker gummiprikker i håndflaten
  • Oppbevaringslomme for batteri
  • Justeringsstropp i enden av ermet for perfekt passform
  • Polstring på håndbak, fingre og håndflate
  • Polstring på oversiden og toppen av fingrene og innsiden av håndflaten

 

Härkila clim8 HWS-hanskene er laget av et mykt, stille og hurtigtørkende trikotmateriale og har vår egen vind- og vanntette Härkila Weather System HWS®-membran som er utviklet spesielt for jakt, noe som betyr at den er mer strekkbar og mer stillegående enn andre membraner. Membranen er designet for å tåle et vanntrykk på 20 000 mm, og pusteevnen tilsvarer 20 000 g/m². I tillegg har materialet fått en DWR-behandling og er derfor smuss- og vannavvisende.

 

Innvendig har hanskene den innovative clim8 varmeteknologien som gir deg varme der du trenger det mest: på håndbaken og langs fingrene. Første gang du bruker hanskene stiller du inn ønsket temperatur i den tilhørende appen. Teknologien er så smart at den merker når du tar på deg hanskene og varmer dem automatisk opp til nivået du har satt. Beveger du deg mye og varmer opp, senker teknologien automatisk varmen. Men hvis du sitter stille, eller hvis været blir kaldere, hever teknologien automatisk varmen.

 

Varmen drives av et praktisk oppladbart batteri som får plass i en lomme på undersiden av håndleddet. Med full lading har du varme i ca 2,5 timer ved en utetemperatur på 0 grader. Hanskene er foret med PrimaLoft®-fôr og har gummi på gripeflaten, slik at du får bedre grep om våpenet. Langs kanten har hanskene en elastisk snøring som du enkelt kan håndtere med én hånd slik at de sitter tett rundt armen og stenger kald luft.

 

Materiale:

  • 100% polyester, flanell, impregnering
  • 100% polyester, trikot
  • Se kommentarer
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support