437917 437917 437917 437917 437917

Härkila Saxnäs GTX Mid brown 42

Kvalitetsstøvler i lær

Varenr: 247681
1 799,-Kampanjepris
3 199,-Ordinær pris
FargevariantMid brown
Vis varianter som liste
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

 Härkila Saxnäs GTX-støvlene er et par flotte kvalitetsstøvler i lær som egner seg spesielt godt til jakt og fotturer i fjellet og annet ulendt terreng. Selv om de er laget av lær, er de overraskende lette og gir suveren komfort. Den stive sålen gir deg den støtten du trenger når du går i ulendt terreng.

 

  • 7-tommers skaft
  • Nubuckskinn
  • Ny gummisåle fra Vibram
  • Yttersåle med svært godt grep
  • Mellomsåle med to densiteter
  • Sølebeskyttelse hele veien rundt foten

 

Støvlene har en gjennomtestet, vanntett GORE-TEX-membran og er utviklet og produsert i Europa med en kvalitet vi trygt kan gå god for. Slik tilfellet er med alle våre sko og støvler, leveres de derfor med to års garanti i tilfelle du, mot formodning, skulle finne material- eller funksjonsfeil.

 

Saxnäs GTX-støvlene er et par solide, slitesterke støvler som, til tross for at de er laget av lær, bare veier rundt 740 gram per støvel. De har et mellomhøyt skaft på 7 tommer / 18 cm og normal lest.

 

Saxnäs GTX-støvlene er utstyrt med en vanntett GORE-TEX Sierra-membran. Under produksjon tester vi samtlige støvelmembraner i vannbad for å forsikre oss om at de er vanntette. For å være helt trygge på at membranen holder optimal kvalitet, tar vi i tillegg stikkprøver i form av en halvtimes sentrifugetest på 5 prosent av den samlede støvelproduksjonen.

 

Overdelen er laget av nubuckskinn, og de stive Vibram®-kvalitetssålene gir deg den støtten du trenger på fjellet eller i steinurer. En støtdempende mellomsåle gjør støvlene behagelige å gå langt i, selv i svært ulendt terreng. Støvlene er forsterket med et ekstra slitesterkt materiale hele veien rundt, over sålen.

Type av aktivitet

Fuglejakt, Friluftsliv/Outdoor, Hundetrening/Sikkerhet, Drivjakt, Smygjagt.

 

Materialer

Vekt: 740 g 1/2 par størrelse 43

Lest: Ny, bred lest

Fotseng: Ny støpt fotseng som gir støtte til foten og sikrer topp komfort

Overdel: Nubuckskinn

 

Teknologi

Fôr: GORE-TEX performance comfort

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support