436852 436852 436852 436852 436852 436852 436852

Härkila Deer Stalker Camo Cover Jakke

AXIS MSP Forest green M

Varenr: 247326
1 499,-
FargevariantAXIS MSP Forest green
Vis varianter som liste
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Härkila Deer Stalker Camo Cover-jakken er en av markedets mest praktiske og allsidige kamuflasjejakker. Jakken er laget av et tynt og elastisk meshmateriale og tar svært liten plass når du pakker den sammen. Den er dermed lett å ta med seg på smygjakt, duejakt og lignende.

 

  • Full Strech
  • Pustende
  • Fukttransporterende
  • Hurtigtørkende

 

Stoffet er behandlet med Tanatex®, som effektivt holder flått, mygg og andre innsekter unna. Deer Stalker camo cover-jakken er laget av et svært lett, luftig og hurtigtørkende meshmateriale og er svært god til smygjakt i varmt vær, for eksempel med en T-skjorte under. Men den er også kjekk å ha med seg og trekke utenpå andre friluftsklær når du skal på jakt om høsten.

 

Jakken har integrert hette og åpning i sidene, slik at du enkelt får tak i det du har i lommene, når du har en annen jakke under. Den har dessuten elastiske kanter nederst og ved håndleddene som gjør at den sitter godt og ikke glir opp.

 

Cover-jakken er behandlet med Tanatex®, så du slipper å bli plaget av flått, mygg eller andre insekter på jakt. Jakken har AXIS MSP-kamuflasje som bryter opp konturene dine, slik at du går i ett med bakgrunnen.

 

AXIS MSP - Multi Season Pattern

MSP står for «Multi Season Pattern», et navn som henspiller på at kamuflasjen fungerer til forskjellige årstider og i en rekke vegetasjonstyper.

 

Hold deg skjult for dyrene når du jakter med Härkila sin AXIS MSP®-kamuflasje. Mønsteret er utviklet av bransjeeksperten, Guy Cramer, og er utviklet spesifikt for å lure synet til hjortedyr. AXIS en flersesongmønstercamo for den ambisiøse jegeren.

 

Som et unikt mønster er AXIS MSP®-kamuflasje et av de mest grundig testede kamuflasjemønstrene på markedet. MSP står for Multi-Season Pattern, som betyr at kamuflasjen er designet for å være effektiv for en rekke forskjellige terreng til forskjellige tider av jaktsesongen.

 

AXIS MSP®-kamuflasjen er utviklet for synet til hjortedyr som inkluderer hjort, rådyr, elg, reinsdyr, elk, m.m.

 

Det unike mønsteret er designet rundt to akser. Det første aksemønsteret etterligner bakgrunnsvegetasjonen og forhindrer deteksjon. Den andre aksen bryter opp omrisset av jegeren og hindrer gjenkjennelse. Denne kombinasjonen vil bringe deg nærmere byttet – og gir deg de avgjørende ekstra sekundene når det teller og bedre sikkerhet for skuddet du tar.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support