402749 402749

Härkila Driven Hunt Insulated vest L

Willow Green

Varenr: 236016
2 299,-
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Härkila Driven Hunt Insulated-vesten er en varm, vattert vest. Den har dunfyll foran og en tykk Thermo Poly Shield™ Down Feel-vattering i ryggen og i sidene i tillegg til innvendig ullfôr. Det gjør vesten til et opplagt valg når du trenger et godt og varmt mellomlag på ordentlig kalde vinterdager – eller et ytterlag over en skjorte eller genser på kjølige høstdager.

 

  • Varm, fôret vest
  • Brystlomme med glidelås på venstre side
  • Sidelommer med glidelås
  • Forlenget bakstykke
  • Behagelig temperaturregulerende, fukttransporterende fôr
  • Normal passform

 

Driven Hunt Insulated-vesten er en lett, men varm vest. Foran er den fôret med sertifisert og sporbar andedun, som oppfyller en rekke standarder for miljø og dyrevelferd, blant annet OEKO-TEX® Standard 100 og RDS (Responsible Down Standard).

 

I tillegg til den varme 120-grams Thermo Poly Shield™ Down Feel-vatteringen i ryggen og sidene har den ullfôr innvendig. Driven Hunt Insulated-vesten har ribbestrikkede kanter rundt ermehullene og på kragen.

 

Den er litt lengre i ryggen, slik at den dekker godt i korsryggen og ikke glir opp når du sitter. Vesten har toveis glidelås, brystlomme og to romslige lommer, alle med glidelås. Innvendig har den en mindre meshlomme til mobiltelefon eller lignende.

 

Teknologier

Thermo poly shield - Effektiv og hurtigtørkende isolasjon med lav vekt

Tech Wool - Materiale som kombinerer ull og polyester som gir en sterkere og lavere vekt uten å gå på komprimiss med varme og mykheten til ullen.

 

Funksjoner

Naturlig fyllmateriale  - Laget av dun og fjær, er dette den letteste og mest effektive isolasjonsmateriale tilgjengelig for klær.

Regular fit - Vanlig passform.

 

Materialer

Hovedstoff: 100% polyester, lett materiale med Matt Ciré-finish

For: 90% polyester /10% ull, twill, børstet, quickdry techwool

Fyllmateriale: Andedun

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support