402716

Härkila Moose Hunter 2.0 GTX cap

MossyOak Break-Up Country/MossyOak Red

Varenr: 236005
1 049,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Moose Hunter 2.0 GTX-kapsen er en kaps med Mossy Oak® Break-Up Country®- og Mossy Oak® Red Blaze-kamuflasje. Den har en vind- og vanntett GORE-TEX-membran og er fôret med finmasket mesh som gir god innvendig luftsirkulasjon. I likhet med resten av Moose Hunter 2.0-serien er den utviklet spesielt med tanke på nordisk storviltjakt.

 

  • Forbøyd skygge
  • Behagelig fôr
  • Reguleringsreim med spenne i nakken
  • Trykte logoer

 

Dette produktet inneholder funksjoner for å sikre større synlighet under jakten. Mossy Oak® Red Blaze-kamuflasjemønster har digitalt forbedrede, naturlige elementer som, kombinert med perfekte fargenyanser, gjør at silhuetten ditt blir brutt opp og du går i ett med omgivelsene.Den røde farges sees ikke av hjortevilt.

 

Egenskaper

  • Høy synlighet for andre jegere
  • Pustende
  • Fukttransporterende
  • Hutigtørkende
  • Vindavvisende

 

 

Teknologier

GORE-TEX - Høyytelse teknologi som oppgraderer din komfort og beskytter deg mot elementene.

 

Jaktklærne dine er en viktig del av å holde deg komfortabel og beskyttet. Klær som har GORE-TEX® r er designet for å være din perfekte partner, i alle vær, i hver sesong. Härkila bruker GORE-TEX®-membran i et bredt utvalg av mellomlag, ytterlag og støvler som er laget for å holde vind og regn ute, selv i de tøffeste værforholdene.

 

GORE-TEX®. Tilbyr høyytende vanntett teknologi som oppgraderer komfort og beskyttelse. Du får slitesterk vanntetthet, optimal pusteevne, total vindtetthet, pluss mange flere fordeler. Enten du må stå imot stormer i fjellet eller styrtregn i byen, så gir den originale GORE-TEX®-teknologien deg best komfort og beskyttelse.

 

GORE-TEX egenskaper: Holder seg vanntett / Helt vindtett / Ekstremt pustende / Ekstremt robust / Isolerende / Lettvekt / strekkbar / Robust

 

 

Mossy Oak Break-up Country - bruker større grener, blader, kvister og andre digitalt forsterkede naturelementer. Mossy Oak Break-Up Country bryter opp silouetten din og blander deg inn med bakgrunnen og terrenget, både på både nært og langt hold. Dette skaper fordeler for deg ute på jakt da dyrene ikke legger merke til deg.

 

 

Materialer, farger og størrelser

Hovedstoff: 100 % polyester, børstet trikot, flane

Innerfor: 100% polyester, finmasket mesh

Farge:Mossy Oak® Break Up vountry og Mossy Oak® Red Blaze-kamuflasjemønster

Størrelser: One Size

 

 

??
?

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support