402680 402680 402680 402680 402680 402680 402680 402680 402680 402680 402680 402680

Härkila Moose Hunter 2.0 GTX bukser 52

MossyOak Break-Up Country/MossyOak Red

Varenr: 235993
5 499,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Härkila Moose Hunter 2.0 GTX-buksen er en videreutvikling av den svært populære Moose Hunter-buksen. Denne skallbuksen er utviklet spesielt for elgjakt og annen storviltjakt. Den har  også blitt veldig populær blant jegere som driver med andre former for aktiv skogsjakt.   

 

  • Trykknapplukking og D-ring på venstre side
  • Cargolommer med glidelås, innvendig patronholder i den høyre lommen
  • Ventilasjonsglidelåser bak cargolommene
  • Formsydde knær og regulering i knehasene
  • Antisklibånd på innsiden av linningen
  • Snølås med Cordura og krok til å feste skolissene

 

En av nyvinningene på Moose Hunter 2.0 GTX-buksen er den nye, røde Mossy Oak® Red-kamuflasjen, som er langt lettere å få øye på for jegere, men helt usynlig for hjortevilt. 

 

I likhet med jakken i samme serie er Moose Hunter 2.0 GTX-buksen laget av et børstet, mykt og lydsvakt trikotmateriale som har fått en smuss- og vannavvisende DWR-behandling.

 

Buksen er utstyrt med en pustende og slitesterk 100 % vind- og vanntett GORE-TEX®-membran, som tåler kraftig vind og regn. Den har dessuten forsterkninger av slitesterkt Cordura®-materiale ved anklene og et innvendig meshfôr som transporterer fuktigheten bort fra kroppen.

 

I likhet med de andre delene i Moose Hunter 2.0-serien har buksen en kombinasjon av Mossy Oak® Break-Up Country®- og den nye Mossy Oak® Red-kamuflasjen. Hjortevilt er rød/grønn-fargeblinde, og den nye Mossy Oak® Red-kamuflasjen sikrer i større grad enn tidligere utgaver av blaze-kamuflasje at jegeren er kamuflert for viltet, men samtidig langt mer synlig for andre jegere.

 

Moose Hunter 2.0 GTX-buksen har forlommer og cargolommer, alle med vanntette glidelåser, og ventilasjonsglidelåser bak beskyttende stormklaffer på baksiden av lårene. I høyre cargolomme er det en integrert patronholder.

 

Buksen har formsydde knær og reguleringsreimer ved anklene og i knehasene. Det gir bedre plass rundt knærne og dermed ekstra god bevegelsesfrihet i jaktsituasjoner som krever det. Ved anklene er det i tillegg fastsydde kroker som kan festes til støvlene.

 

Teknologier

GORE-TEX - Høyytelse teknologi som oppgraderer din komfort og beskytter deg mot elementene.

 

Jaktklærne dine er en viktig del av å holde deg komfortabel og beskyttet. Klær som har GORE-TEX® r er designet for å være din perfekte partner, i alle vær, i hver sesong. Härkila bruker GORE-TEX®-membran i et bredt utvalg av mellomlag, ytterlag og støvler som er laget for å holde vind og regn ute, selv i de tøffeste værforholdene.

 

GORE-TEX®. Tilbyr høyytende vanntett teknologi som oppgraderer komfort og beskyttelse. Du får slitesterk vanntetthet, optimal pusteevne, total vindtetthet, pluss mange flere fordeler. Enten du må stå imot stormer i fjellet eller styrtregn i byen, så gir den originale GORE-TEX®-teknologien deg best komfort og beskyttelse.

 

GORE-TEX egenskaper: Holder seg vanntett / Helt vindtett / Ekstremt pustende / Ekstremt robust / Isolerende / Lettvekt / strekkbar / Robust

 

 

Mossy Oak Break-up Country - bruker større grener, blader, kvister og andre digitalt forsterkede naturelementer. Mossy Oak Break-Up Country bryter opp silouetten din og blander deg inn med bakgrunnen og terrenget, både på både nært og langt hold. Dette skaper fordeler for deg ute på jakt da dyrene ikke legger merke til deg.

 

AirTech by FOV Fabrics - Unikt stoff som kombinerer ekstrem slitestyrke med god komfort. Mykt, pustende, vindtett, vannavståtende og smuss beskyttende som er lett å ta vare på.

 

 

Materialer

Hovedstoffet: 100 % polyester, børstet trikot, DWR

For: 100 % polyester, finmasket mesh

Teknologi: To-lags GORE-TEX

Farge: MossyOak®Break-Up Country®/MossyOak®Red

Härkila varenr: 10 01 267 72

 

??
?

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support