128570 128570 128570

Härkila Kamko fleecejakke Brun/rød S

Vendbar fleecjakke med Windstopper

Varenr: 144741
2 999,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Härkila Kamko fleecejakke Burnt Orange/Shadow Brown er en vendbar fleecjakke med Windstopper.

 

Vendbar fleecejakke med vintett og pustende Gore Windstopper membran, radiolomme og fire romslige frontlommer. I brun/rød fargekombinasjon som sørger for økt synlighet ved behov.

 

Härkila begynnte med vendbare fleecejakker produsert i windstopper for en rekke år siden, og de ble raskt populære blant hundeførere som i mange tilfeller behøver klær som synes. Kamko er en videreutvikling der passform og lommer er forbedret. Kamko leveres i fargekombinasjonen brun/rød, og den er helt lydløs og vindtett! Helt umulig ikke å elske!

 

"Härkila Kamko fleecejakke Best i test i Villmarksliv Nr.1 2013!"Villmarksliv Best i test

 

Fleece med Windstopper fra Gore. Veldig god passform, og sitter godt på kroppen. Den har fire store lommer i front, samt en lomme på armen. Jakka er vendbar, brun på innsiden og rød på den anre siden. Lommer tilgjengelig på begge sider. Kan strammes med strikk i nedre kant. Holder både vind og regn ute, og den puster godt under høy aktivitet.
 


 

 

 

 

Spesifikasjoner:

  • Vindtett

  • Lydløs

  • Radiolommer

  • Vendbar

 

 

Fleece fra Härkila

Fleece fra Härkila er en fullendt forening av teknikk og funksjonalitet. Det benyttes kun markedesledende materialer og membraner slik at du er sikret de mest pustbare, vindtette, vanntette, strekkbare og komfortable fleeceplaggene til jakt.

 

 

Härkila varenummer: 130100146

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support